9Vīri video: testējam "Rolls-Royce" - auto tiem, kam kabatā lieks miljons

Jauns.lv

“Rolls-Royce Black Badge Ghost” cena ir no 400 tūkstošiem eiro uz augšu. Kā šāds auto izskatās, uzvedas un kas tam vēderā, to pēta “9Vīri”.

Jaunākajā “9Vīri” numurā varat izlasīt daudz informācijas par auto tirgus jaunumiem. Tomēr šo modeli tur neatradīsiet, jo būsim godīgi – auto tirgus ierindas pircēja izpratnē “Rolls-Royce” ir paralēls visums. “Black Badge Ghost” ir milzīgs dzinējs ar iespaidīgu jaudu un degvielas patēriņu, kas nevienu tā īpašnieku neinteresē.

foto: Ekrānuzņēmums
"Rolls-Royce Black Badge Ghost" cena ir no 400 tūkstošiem eiro uz augšu.
"Rolls-Royce Black Badge Ghost" cena ir no 400 tūkstošiem eiro uz augšu.

Tam ir dīvainas durvis, kas veras otrādi, bet aizveras savādi, ādas detaļas tajā mijas ar koka un metāla, bet plastmasu atrast ir teju neiespējami. Ikviena tā detaļa ir smalks roku darbs. Tas ir unikāls auto ar īpašu, visspožāko vietu pasaules auto zvaigznājā. Skaties video un uzzini, kā “9Vīri” redaktors Metuzāls devās ar šo karieti uz pili, kādus pārsteigumus viņš atrada auto salonā un kādus interesantus faktus par šo vāģīti sameklējis.

Neaizmirsti iegādāties jaunāko “9Vīri” numuru – tajā atradīsi informāciju par daudz piezemētākām un lasītajam pieejamākām automašīnām.