2021. gada 8. februāris, 18:44

Latvijas čempions šautriņu mešanā Madars Razma: "Galvenais ir nokaitināt pretinieku - tā ir daļa no šova"

Marika Džule

Jauns.lv

"Vīru runa" sporta un aktivitāšu centrā "BAMS" tiekas ar vairākkārtējo Latvijas čempionu šautriņu mešanā Madaru Razmu, kurš atklāj, kas viņu vieno ar jakutu mednieku un kā trāpīt mērķī tūkstošu skatītāju klātbūtnē.

Madars Razma ir profesionāls šautriņu metējs, vairākkārtējs Latvijas čempions, guvis uzvaras septiņos Pasaules darts federācijas (PDC) un Britu darts organizācijas (BDO) organizētajos turnīros. Aizraujas ar sportu, īpaši ar skriešanu brīvā dabā, klausās dažāda žanra latviešu mūziku pēc noskaņojuma, lasa literatūru par ģeogrāfiju, ceļošanu un sportu. Madars cilvēkos visaugstāk vērtē atklātību, godīgumu un kā visu laiku labāko filmu sauc komēdijseriālu "Misters Bīns".

Žurnāla "9Vīri" sarunu seriāla "Vīru runa" 9. sērijā uzzini arī, cik lielas soda naudas tiek piemērotas par pārmērīgu pretinieka traucēšanu, vai šautriņu mešanas treniņi mēdz notikt tumsā un kāpēc profesionālās licences iegūšanu Madars salīdzina ar gaļasmašīnu.

Izaicinājumā – abi žurnālisti piekrīt sacensībai ar neiesildījušos Madaru Razmu šautriņu mešanā mērķī. Vai kāds no viņiem izmantos blēdību, un kurš gūs uzvaru?

Atklāj Latvijas vīru personības kopā ar žurnāla "9Vīri" žurnālistiem Kārli Seržantu un Aldi Miesnieku sarunu seriālā "Vīru runa".