2021. gada 1. februāris, 13:18

Bijušais futbolists Jurijs Žigajevs: "Latvieši futbolā mentāli ir vājāki, mīkstāki"

Marika Džule

Jauns.lv

"Vīru runa" Siguldas futbolgolfa parkā tiekas ar bijušo Latvijas futbola izlases spēlētāju Juriju Žigajevu, kurš atklāj, kāpēc poļu futbola fanu dullā kultūra spēj iedvesmot un motivēt uzvarām.

Jurijs Žigajevs ir bijušais Latvijas futbola izlases spēlētājs, šobrīd futbola apskatnieks, vloga "Par futbolu” veidotājs. Aizraujas ar kino, klausās dažādu mūziku - no "Pink Floyd" līdz hiphopam, fano par Latvijas, Brazīlijas un Anglijas futbola izlasēm. Cilvēkos visaugstāk Juris vērtē godīgumu un kā visu laiku labāko filmu min "Atpakaļ nākotnē".

Žurnāla "9Vīri" sarunu seriāla "Vīru runa" 8. sērijā uzzini arī, cik sarežģīti ir atrast nodarbošanos pēc futbolista karjeras beigām, kā tapa Jurija un viņa sievas draudzīgi seksīgā fotoparodija par basketbolistu Jāni Timmu un viņa draudzeni un kādēļ jaunie futbolisti vairs nevar palepoties ar tādiem panākumiem kā "zelta paaudze".

Izaicinājumā – Jurijs Žigajevs abus žurnālistus izaicina sacensties ziemīgā stafetē Siguldas futbolgolfa  parkā. Kurš gūs uzvaru, vai rezultāts negaidīti pārsteigs bijušo futbolistu?

Atklāj Latvijas vīru personības kopā ar žurnāla "9Vīri" žurnālistiem Sandri Metuzālu un Aldi Miesnieku sarunu seriālā "Vīru runa".