2020. gada 20. decembris, 17:49

Rīgas eksmērs Andris Ārgalis: "Korķus ārā nesit, un kaimiņi arī labi - neiebilst"

Marika Džule

Jauns.lv

"Vīru runa" tiekas ar bijušo Rīgas mēru Andri Ārgali, kurš atklāj decembra elektrības rēķina apmērus par 30 000 Ziemassvētku lapiņu uzturēšanu un atspēko par sevi klīstošās leģendas.

Andris Ārgalis ir bijušais Rīgas mērs un Saeimas deputāts, pēc profesijas inženieris tehnologs, šobrīd pensijā.

Andris Ārgalis aizraujas ar puķkopību un kolekcionē puķes, lasa rakstnieka Viļa Lāča romānus, klausās Raimonda Paula, Agneses Roznieces (bij. Rakovskas) un Madonnas mūziku. Kā visu laiku labāko min filmu "Zvejnieka dēls" un cilvēkos visaugstāk vērtē humora izjūtu un spēju pateikt "nē" principiālās situācijās.

Žurnāla "9Vīri" sarunu seriāla "Vīru runa" 3. sērijā uzzini, kāpēc Rīgā nenotika popdīvas Madonnas koncerts, kur Andris Ārgalis iesaka iegādāties rotājumus un vai  taisnība, ka Rīgas 800. gadadienas grandiozais salūts tika speciāli pieskaņots eksmēra dzimšanas dienai.

Izaicinājumā – vīri paši pārbauda savu pacietību un uzzina dažādus trikus, kā ātri un bez aizķeršanās izkārt dārzā eglīšu lampiņu virtenes. Finālā kļūstot par lieciniekiem
pirmajai šī gada lampiņu iedegšanai.

Cik skaisti! Ziemassvētku lampiņas Andra Ārgaļa pagalmā

Bijušā Rīgas mēra Andra Ārgaļa nams Ziemassvētku laikā pārvēršas par žilbinošu eglīšu rotājumu un lampiņu paradīzi. Tā viņa pagalmā izskatās ...

gallery icon



Atklāj Latvijas vīru personības kopā ar žurnāla "9Vīri" žurnālistiem Sandri Metuzālu un Kārli Seržantu sarunu seriālā "Vīru runa".