Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
2 komentāri
Sakārtot:
Geņa Koloradoss
18. janvārī 14:33
ej bļe dirst debilā zoss
Agris Aboltins
19. janvārī 20:23
Zini ko. Cienījamā uztura speciāliste, ej dirst... Neviens pēc kotletēm uz tās pannas neceps olu. Pirmkārt, nesanāks normāli uzcepta ola. Otrs, tos trauciņus, kas Jūsuprāt ir kancerogēnas vielas, es parasti "piešauju" kāpostiem. Ziniet, tur ir arī daudz gaļas, kas kopā ar kotletēm un karbonādēm garšo vienkārši lieliski. Pa tam vārās kartupeļi, kuri vai nu ir izvārīti, vai putrā. Jūs neticēsiet, bet es tur pievienoju puspaciņu sviesta un litru piena. Ja kāpostu nav, tad tais kancerogēnajās vielās es taisu mērci. Un iepūt man, esmu vesals un būšu, bet Tu vari tvaicēt savas kotletes. Kas par sviestu, tā pat nav kotlete.

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi