Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Ūdenspolo treniņā Inčukalnā izceļas konflikts, kurā 13 gadus veca zēna tēvs piekauj dēla pāridarītāju
foto: Reuters / Scanpix
Baseinā bērni trenējušies kopā ar pieaugušajiem.
112

Ūdenspolo treniņā Inčukalnā izceļas konflikts, kurā 13 gadus veca zēna tēvs piekauj dēla pāridarītāju

Jauns.lv

12. oktobrī, Inčukalnā, ūdenspolo treniņa laikā noticis incidents, kur baseinā no 37 gadus veca vīrieša dūrēm cietis 13 gadus vecs zēns. Uzreiz pēc treniņa pāridarītāju piekāvis cietušā zēna tēvs.

Ūdenspolo treniņā Inčukalnā izceļas konflikts, kur...

LTV raidījums "Panorāma" vēsta, ka baseinā bērni trenējušies kopā ar pieaugušajiem. Treniņa laikā 13 gadus vecam puisim izcēlies konflikts ar 37 gadus veco ilggadējo Latvijas izlases spēlētāju Mihailu Tokarevu.  Tokarevs treniņā jaunietim, kurš viņu sedzis, spēris ar kāju pa vēderu, krūtīm un muguru. Nopietnākais bijis sitiens ar roku pa galvu, sarunā ar televīziju atklāj zēna mamma.

Pēc tam cietušais puisis piepeldējis pie trenera, taču viņš mudinājis turpināt spēlēt un norādījis, ka ūdenspolo ir kontakta sporta veids.

Vēlāk 13 gadus vecais puisis piezvanījis un visu pastāstījis savam tētim. Zēns no sporta kompleksa izskrējis ārā vienā kreklā un šortos. Puiša tēvs ieradies dažu minūšu laikā un pāridarītāju Tokarevu sastapis ārpusē.

Cietušā zēna māte atklāj, ka vīrs centies runāt normāli, bet spēlētājs krieviski rupji atbildējis un draudējis visai ģimenei.

"Lai tavs kroplis vairs nerādās, savādāk es ar viņu izrēķināšos! Jūs visi dabūsiet!" Tad vairākkārtīgi viņš visādi apsaukāja krieviski un draudēja, un tad viņš pagrūda vīru. Un tad vārds pa vārdam sanāca tas konflikts," sacīja zēna māte.

Pēcāk zēna tēvs piekāvis Tokarevu, nodarot viņam miesas bojājumus. Sportists pēc konflikta izsaucis ātro palīdzību un policiju. Valsts policija informē, ka ar iesniegumiem pie kārtības sargiem vērsušās abas konfliktā iesaistītās puses.

13 gadus vecajam zēnam slimnīcā konstatēts smadzeņu satricinājums, kā ar dažādi skrāpējumi uz ķermeņa. Puisis pagaidām neapmeklē skolu, jo ir reiboņi un vemšana. Vecāki steidzamības kārtā meklē arī psiholoģisko palīdzību. Ūdenspolo treniņus abas ģimenes atvases turpmāk vairs neapmeklēs.