Purvciemā nozagta piekabe ar kvadriciklu - ģimene lūdz palīdzību spēkrata atrašanā
foto: Ekrānšāviņš
Vai esi manījis attēlā redzamo kvatraciklu?
Runā Rīga

Purvciemā nozagta piekabe ar kvadriciklu - ģimene lūdz palīdzību spēkrata atrašanā

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Rīgā Purvciemā no maksas stāvlaukuma nozagta Gaļinas ģimenei piederoša piekabe un kvadricikls. Tā kā stāvvietas uzturētāji atbildību neuzņemas, iedzīvotāja lūdz palīdzību spēkrata atrašanā, vēsta "Degpunktā".

Purvciemā nozagta piekabe ar kvadriciklu - ģimene ...

Gaļinai par nepatīkamo notikumu pus astoņos no rīta paziņojis autostāvvietas īpašnieks - viņš norādīja, ka aizvadītajā naktī ne tikai pamatīgi apskādēts stāvvietā esošais sievietes “BMW”, bet arī nozagta stāvvietā esošā piekabe ar kvadriciklu. 

"Viņi caur barjeru ielauzās, ar maskām un baltu busiņu. Braucot ārā, sasista arī mūsu mašīnu. Pēc tam devās Deglava ielas virzienā,” norāda Gaļina.

Cietusī neslēpj, ka veiklie zagļi ģimenei nodarījuši ievērojamus zaudējumus, jo nozagtā spēkreta un piekabes kopsumma ir aptuveni 16 tūkstoši eiro. Viņa atklāj, ka piekabe minētajā vietā stāvējusi nepilnas divas nedēļas, un viņa ir pārliecināta, ka zagļi savu lomu noskatījuši mērķtiecīgi. Video redzams, ka pārkāpēji jau laikus parūpējušies, lai netiktu identificēti. “Viņi atbrauca ar aizsvītrotu numuru un maskās. Viņi zināja, uz kurieni griezties,” saka Gaļina.

Ja jums ir jebkāda informācija, kur varētu atrasties attēlā redzamais melnais kvadricikls un piekabe, lūgums sazināties ar likumsargiem pa tālruni 110, vai zvaniet cietušajiem privāti pa telefona numuru 29999190 (Gaļina).