1dienas
13stundas
32minūtes
15sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Capitals" hokeja komanda NHL izcīna piekto uzvaru pēc kārtas
foto: USA TODAY Sports via Reuters Con
Vašingtonas "Capitals" vēl viena uzvara.
Hokejs

"Capitals" hokeja komanda NHL izcīna piekto uzvaru pēc kārtas

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Vašingtonas "Capitals" trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas.

"Capitals" hokeja komanda NHL izcīna piekto uzvaru...

"Capitals" savā laukumā ar rezultātu 6:3 (1:0, 3:2, 2:1) pārspēja Filadelfijas "Flyers", sagādājot viesiem sesto neveiksmi pēc kārtas.

Pirmajā trešdaļā Filadelfijas komandas vārtos ripu nogādāja Teilors Redišs, bet otrajā periodā nepilnu astoņu minūšu laikā 4:0 mājinieku labā panāca Niks Dauds un Konors Makmaikls, kurš izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem.

"Flyers" otrajā periodā atbildēja ar diviem precīziem metieniem, kad mājinieku vārtsargu pārspēja Treviss Koneknijs un Ouens Tipets, bet trešās trešdaļas ievadā vairākumu rezultatīvi noslēdza Matvejs Mičkovs, samazinot viesu deficītu līdz vienam precīzam metienam.

Mača izskaņā "Flyers" nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un tukšos Filadelfijas vienības vārtos ripu raidīja Pjērs Liks Dibuā un Aleksandrs Ovečkins, mājiniekiem tiekot pie drošas uzvaras.

"Capitals" vārtus sargāja Logans Tompsons, kurš atvairīja 26 metienus, bet otrā laukuma pusē Ivans Fedotovs tika galā ar 20 ripām.

Vašingtonas komanda ar desmit punktiem sešās spēlēs Austrumu konferencē atrodas trešajā pozīcijā, kamēr "Flyers" ar trīs punktiem septiņos mačos ierindojas 16.pozīcijā.

Iepriekšējā sezonā Stenlija kausu izcīnīja Floridas "Panthers", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Edmontonas "Oilers".