Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
19. oktobrī "Arēnā Rīga" tika aizvadīts "King of Kings" cīņu šovs, kurā ringā kāpa tādi pazīstami cīkstoņi kā Zaurs Džavadovs, Kristaps Zutis un tautā iemīļotais reperis Sudarbu Sirds. Par pasākuma vērienu liecina fakts, ka tā tiešraide bija vērojama viena no pasaules vadošajiem cīņas sporta pārraižu platformām - DAZN.

Ieskats "King of Kings" 2024. gada 19. oktobra cīņu šovā

19. oktobrī "Arēnā Rīga" tika aizvadīts "King of Kings" cīņu šovs, kurā ringā kāpa tādi pazīstami cīkstoņi kā Zaurs Džavadovs, ...

Citi sporta veidi

FOTO, VIDEO: Kristaps Zutis vareni nokautē pazīstamu reperi; Džavadovs kļūst par pagaidu pasaules čempionu. "Arēnā Rīga" norisinās iespaidīgs cīņu šovs

Sporta nodaļa

Jauns.lv

19. oktobrī "Arēnā Rīga" tika aizvadīts "King of Kings" cīņu šovs, kurā ringā kāpa tādi pazīstami cīkstoņi kā Zaurs Džavadovs, Kristaps Zutis un tautā iemīļotais reperis Sudrabu Sirds. Par pasākuma vērienu liecina fakts, ka tā tiešraide bija vērojama viena no pasaules vadošajiem cīņas sporta pārraižu platformām - DAZN.

FOTO, VIDEO: Kristaps Zutis vareni nokautē pazīsta...

Vakara galvenajā cīņā Latvijas kikbokseris ar azerbaidžāņu saknēm Zaurs Džavadovs ar nokautu otrajā raundā uzvarēja brazīlieti Rodrigo Fereiru, tiekot pie pagaidu pasaules čempiona titula svara kategorijā līdz 70 kilogramiem. Pēc nokdauna otrajā raundā Brazīlijas sportists spēja piecelties, tomēr tiesnesis lēma cīņu pārtraukt. Abiem kikbokseriem šī bija otrā savsatarpējā cīņa. Arī 2016. gadā Džavadovs bija pārāks sāncensi nokautējot.

Jādomā, ka izklaidi alkstošajiem cīņas sporta skatītājiem vislielākā uzmanība bija MMA cīņai starp starp bijušo bokseri un sociālo tīklu blogeri Kristapu Zuti un reperi Sudrabu Sirdi - īstajā vārdā Denisu Jermakovu, kuram šī bija debija cīņas sportā, turklāt uzreiz teju pārpildītā "Arēnā Rīga".

Dueļa sākumā abi apmainījās ar sitieniem, taču Zutis ātri vien pierādīja savu pārākumu, un mazāk nekā četras minūtes pirms pirmā raunda beigām ar precīzu sitienu nokautēja Jermakovu, kurš ilgi nespēja atgūties no nokauta.

Vēl vienā no vakara galvenajiem notikumiem ringā kāpa arī Kristaps Zīle, kurš, cīnoties pēc boksa noteikumiem, pēc tiesnešu lēmuma uzveica poļu sportistu Janu Pelaku. Abi sportisti iepriekš bija pazīstami kā kikbokseri, bet šoreiz sacentās boksa disciplīnā. Lai gan abu cīkstoņu sniegums bija līdzvērtīgs, uzvara ar dalītu tiesnešu lēmumu tika piešķirta mājiniekam.

Interesanti, ka visas šīs cīņās noslēdzās pēc bukmeikeru prognozēm - Džavadovam, Zutim un Zīlem apliecinot savu favorītu statusu.

foto: Juris Rozenbergs
Pēc Kristapa Zuša nokauta Deniss Jermakovs vēl ilgi nespēja atgūties.
Pēc Kristapa Zuša nokauta Deniss Jermakovs vēl ilgi nespēja atgūties.