Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Hokejs

VIDEO: Bļugers NHL mačā izvicina dūres ar Balinski un gūst savus otros vārtus sezonā

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien ne tikai guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru, bet mačā arī izvicināja dūres ar Latvijas aizsargu Ulvi Balinski.

VIDEO: Bļugers NHL mačā izvicina dūres ar Balinski...

"Canucks" viesos ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 1:0) pagarinājumā uzvarēja Floridas "Panthers" komandu, kurā spēlē Latvijas aizsargs Uvis Balinskis. Otrās trešdaļas desmitajā minūtē abi latvieši - Balinskis un Bļugers - izvicināja dūres un viņu kautiņā nācās iesaistīties tiesnešiem.

Kopuma Bļugers laukumā pavadītja 12 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā vienreiz guva vārtus, izpelnījās piecas soda minūtes, vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus un statistikā atzīmējās ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Šilovs šajā mačā palika uz rezervistu soliņa. Balinskis spēlēja trīs minūtes un 53 sekundes, izpelnījās piecas soda minūtes, pielietoja vienu spēka paņēmienu un statistikā atzīmējās ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Canucks" ar četriem punktiem četrās spēlēs ieņem 12.vietu Rietumu konferencē, bet "Panthers" ar septiņiem punktiem sešās spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē.