"Kandava"/"Turība" basketbolisti neiekļūst "Challenger" turnīra finālā
foto: Edija Pālens/LETA
Zigmārs Raimo mačā iemeta sešus punktus un izcīnīja četras bumbas zem groziem.
Basketbols

"Kandava"/"Turība" basketbolisti neiekļūst "Challenger" turnīra finālā

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

Latvijas 3x3 basketbola komanda "Kandava"/"Turība", kuras sastāvā cīnījās Edgars Krūmiņš, Zigmārs Raimo, Francis Lācis un Mārtiņš Krūmiņš, svētdien Dienvidkorejā Hongčonas "Challenger" turnīrā piedzīvoja zaudējumu pusfinālā.

"Kandava"/"Turība" basketbolisti neiekļūst "Challe...

"Kandava"/"Turība", kas turnīrā ir izsēta ar trešo numuru, ceturtdaļfinālā ar 21:17 apspēlēja turnīra galveno favorīti "Vienna" no Austrijas. Lācis ar 13 punktiem bija rezultatīvākais, Raimo pievienoja piecus punktus un septiņas atlēkušās bumbas, bet Edgars Krūmiņš un Mārtiņš Krūmiņš izcēlās ar attiecīgi diviem un vienu punktu.

Pusfinālā Latvijas vienība ar 19:22 piekāpās Ņujorkas "Harlem" (5.). Šajā mačā Lācim desmit punkti un astoņas atlēkušās bumbas, Raimo iekrāja sešus punktus un izcīnīja četras bumbas zem groziem, kamēr Edgars Krūmiņš guva vēl trīs punktus.

Sestdien C grupas pirmajā spēlē Latvijas komanda ar 21:11 pārspēja Filipīnu komandu "Zamboanga" (14.), bet otrajā mačā ar 17:21 piekāpās Vācijas kvartetam "St. Pauli" (6.), grupā ierindojoties otrajā pozīcijā. Pirmo trīs vietu ieguvējas garantēs vietu Ķīnas pilsētas Šeņdžeņas "Masters" turnīrā, kas notiks 16. un 17.novembrī.