Hokejs

Punnenovs ar lielisku sniegumu palīdz komandai izcīnīt kārtējo panākumu

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Latvijas vārtsargs Ivars Punnenovs piektdien Šveices hokeja līgas (NL) spēlē atvairīja 24 pretinieku metienus un palīdzēja Rapersvīles-Jonas "Lakers" izcīnīt panākumu.

Punnenovs ar lielisku sniegumu palīdz komandai izc...

"Lakers" mājās ar 4:1 (0:0, 2:1, 2:0) pārspēja Oskara Lapinska pārstāvēto Langnavas "Tigers", pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

Punnenovs tika galā ar 24 no 25 viesu metieniem, atvairot 96% raidījumu.

Langnavas komandas rindās Lapinskis uz ledus bija 13 minūtes un 33 sekundes un četras reizes meta pa Punnenova sargātajiem vārtiem, bloķēja vienu metienu, noslēdzot maču ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

foto: Sipa USA/ Vida Press
Ivars Punnenovs "Lakers" uzvarā tika galā ar 24 no 25 viesu metieniem.
Ivars Punnenovs "Lakers" uzvarā tika galā ar 24 no 25 viesu metieniem.

Vēl Emīla Veckaktiņa pārstāvētā "Ajoie" savā laukumā ar 5:2 (1:0, 2:1, 2:1) guva panākumu pār "Kloten", kuras rindās spēlēja Deniss Smirnovs.

Veckaktiņš otrajā trešdaļā tika noraidīts uz atlikušo spēles daļu par uzbrukumu galvas un kakla rajonā, bet Smirnovs, spēlējot 12 minūtes un septiņas sekundes, pa reizei meta pa vārtiem un bloķēja metienu, noslēdzot maču ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Savukārt "Lausanne" bez Ronalda Ķēniņa pieteikumā savā laukumā ar 6:3 (1:1, 2:1, 3:1) uzvarēja "Zug".

Turnīra tabulā līderi ar astoņos mačos izcīnītiem 16 punktiem ir "Lakers", par vienu punktu mazāk ir "Lausanne", bet Rūdolfa Balcera pārstāvētā Cīrihes "Lions" ar 14 punktiem septiņās spēlēs atrodas ceturtajā vietā. "Kloten" ar tikpat punktiem astoņās cīņās ir pa vienu vietu zemāk, "Tigers" 11 punkti dod astoto vietu, bet "Ajoie" ar trīs punktiem atrodas pēdējā, 14.vietā.