Eiropas čempionāta vērtīgākajam spēlētājam Rodri, iespējams, sezona ir beigusies; Mančestras "City" zvaigzne guvis smagu traumu
foto: AP/Scanpix
Mančestras "City" zvaigzne Rodri guvis smagu traumu Anglijas premjerlīgas spēlē pret "Arsenal"
Futbols

Eiropas čempionāta vērtīgākajam spēlētājam Rodri, iespējams, sezona ir beigusies; Mančestras "City" zvaigzne guvis smagu traumu

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Anglijas futbola premjerlīgas vienībai Mančestras "City" atlikušajā sezonas daļā varētu nepalīdzēt Rodri Ernandess, kurš iedzīvojies ceļgala krustenisko saišu plīsumā.

Eiropas čempionāta vērtīgākajam spēlētājam Rodri, ...

Svētdien "City" savā laukumā spēlēja neizšķirti ar Londonas "Arsenal", cīņai noslēdzoties ar rezultātu 2:2 (1:2). Rodri Mančestras vienības spēli pameta jau 21.minūtē, kad viņu nomainīja Mateo Kovačičs.

Pirmdien raidorganizācija ESPN un Spānijas laikraksts "Marca" pavēstīja, ka 28 gadus vecais futbolists mačā ar "Arsenal" iedzīvojies ceļgala krustenisko saišu plīsumā, kas, iespējams, liegtu viņam atgriezties laukumā sezonas atlikušajā daļā. 

"Rodri ir stiprs. Viņš pameta laukumu šajā mačā, jo juta kaut ko, citādāk viņš būtu palicis spēlē," pēc cīņas norādīja "City" treneris Žuzeps Gvardiola.

"City", kas Anglijas premjerlīgas sezonas ievadā piecos mačos izcīnījusi 13 punktus un ir turnīra līdere, jau otrdien aizvadīs Līgas kausa spēli, tiekoties ar Anglijas pēc spēka otrās līgas komandu "Watford".