Entonijs Džošua pēc smagās sakāves vēl nodomā likt punktu boksera karjerai
foto: Action Images via Reuters
Daniels Dubuā nokautē Entoniju Džošua.
Citi sporta veidi

Entonijs Džošua pēc smagās sakāves vēl nodomā likt punktu boksera karjerai

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Lielbritānijas bokseris Entonijs Džošua pēc sestdien piedzīvotās neveiksmes cīņā par Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) smagsvaru čempiona jostu vēl neplāno noslēgt profesionāla boksera karjeru, pirmdien pavēstīja Džošua.

Entonijs Džošua pēc smagās sakāves vēl nodomā likt...

Jau ziņots, ka sestdien Džošua Vemblija stadionā cīņā par IBF smagsvaru čempiona jostu zaudēja tautietim Danielam Dubuā. Džošua piektajā raundā vairs nespēja piecelties augšā pēc tam, kad ringa tiesnesis bija noskaitījis līdz desmit.

Džošua pirmdien tīmekļa vietnē "X.com" pavēstīja, ka viņa ceļš profesionālajā boksā vēl nav beidzies. Viņš norādīja, ka potenciāli varētu tikt aizvadīts revanšs ar Dubuā vai arī cīņā ar vēl vienu britu bokseri Taisonu Fjūriju.

"Kas par amerikāņu kalniņu braucienu, vai jūs zināt, kas ir problēma? Tas vēl nebūt nav beidzies. Mēs to esam paveikuši vienreiz, mēs to esam paveikuši divreiz, mēs to darām arī trešo reizi, bet es ticu, ka tas ir kaut kas, ko varu sasniegt," teica Džošua, piebilstot, ka viņam ir vēl daudz, ko dot boksam.

Arī boksera promotieris Edijs Hērns izcēla, ka Džošua varētu izmantot līgumā noteikto punktu par revanša cīņu ar Dubuā.

34 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā ringā kāpis 32 reizes un izcīnījis 28 uzvaras, no tām 25 noslēdzot ar nokautu.