Influencere Intrisha ar asarām acīs reaģē uz strīdu ar Horenu Stalbi: es nespēju noticēt, ka cilvēki var tevi tā nodot
foto: Ekrānuzņēmums
Influencere Intrisha neslēpj, ka jūtas nodota.
Slavenības

Influencere Intrisha ar asarām acīs reaģē uz strīdu ar Horenu Stalbi: es nespēju noticēt, ka cilvēki var tevi tā nodot

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pašmāju influencere Intrisha aizvadītajā nedēļas nogalē platformā "TikTok" dalījās ar negatīvu pieredzi par piedzīvoto raidījumā "Četri uz koferiem", kurā viņa devās ceļojumā uz Albāniju kopā ar aktieri Mārtiņu Upenieku, Horenu Stalbi un Katrīnu Dimantu. Ceļojums noslēdzas ar pamatīgu strīdu starp Intrishu un Horenu.

Influencere Intrisha ar asarām acīs reaģē uz strīd...

"Katrīna ir ļoti sirsnīgs cilvēks, man ļoti patika. Mārtiņu es vispār nesapratu, mēs ļoti maz runājām, izņemot tās viņa romantiskās dziesmas. Un Horens no sākuma man bija vistuvākais no visiem, bet beigās mēs sastrīdējāmies un es sapratu, ka viņš vispār nav mans cilvēks," raidījumā pauda Instrisha.

Strīda aizkulises Intrisha vairāk atklāj sociālā tīkla platformā “TikTok”, ievietojot emocionālu video, kurā influencere neslēpj arī asaras.

Intrisha pārmet, ka Horens nepārtraukti kritizējis viņu, pēc kā arī vakarā izcēlies strīds. Intrishai nav paticis, ka ceļojuma pēdējā dienā Horens piesējies pie katra sīkuma un provocējis sievieti uz strīdu. 

Intrisha sociālajos tīklos atklāj, ka ir pārsteigta, ka strīds ticis ierakstīts, jo filmēšana jau tajā dienā bija noslēgusies. Turklāt viņa vēlējusies visu izrunāt bez kamerām. Kā liecina Intrishas pievienotais skrīnšots, strīdu ierakstījis Mārtiņš. Viņš par to atzinies sarakstē, tostarp pieminot, ka “šovs ir šovs.”

“Kaut kā ticu labajam, gribas ticēt, ka cilvēkiem ir kaut kāda dvēsele,” ar asarām acīs saka Intrisha. “Visas pirmās dienas dalībnieki sevi parādīja no ļoti emocionālas puses, bet es turējos līdz galam, un kad pienāca pēdējā diena, dzirdēju no dalībniekiem, ka viņi grib izvest mani no pacietības. [..] Kad izslēdzās visas kameras, es gribēju Horenam pateikt, ka tā nedrīkst darīt. Viņš ir pieaudzis vīrietis, bet es jauna meitene,” atzīst influencere, piebilstot, ka šovā jutās ļoti vientuļi, jo pārējā kompānija savā starpā jau bija pazīstama.