Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pēc šķiršanās Bens Afleks koncentrējas uz darbu un ģimeni
foto: Shutterstock
Dženifera Lopesa un Bens Afleks apprecējās 2022. gada jūlijā.
Slavenības

Pēc šķiršanās Bens Afleks koncentrējas uz darbu un ģimeni

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Pēc šķiršanās no dziedātājas un aktrises Dženiferas Lopesas šī gada sākumā, aktieris Bens Afleks saglabā fokusu uz savu karjeru un bērniem.

Pēc šķiršanās Bens Afleks koncentrējas uz darbu un...

Aktierim Benam Aflekam tuvs avots izdevumam "People" atklāja, ka Afleks kopš šķiršanās no Dženiferas Lopesas aprīlī ir koncentrējies uz savu karjeru un ģimeni. 52 gadus vecais Afleks un 55 gadus vecā Lopesa augustā iesniedza šķiršanās prasību, beidzot savu divus gadus ilgušo laulību. "Viņš ir ļoti koncentrējies uz darbu un saviem bērniem," sacīja avots, piebilstot, ka Afleks ir "aizņemts un laimīgs."

Lai gan pāris tika redzēts kopā dažādos pasākumos šī gada sākumā, lielāko daļu vasaras viņi pavadīja šķirti, un Bens Afleks galvenokārt atradās Rietumkrastā. Jūnijā viņi izlikt pārdošanai savu kopīgo Beverlihilsas savrupmāju. Vēlāk, jūlijā, Afleks iegādājās jaunu māju Losandželosā par 20 miljoniem dolāru.

Neskatoties uz šķiršanos, Dženifera Lopesa nesen izdevumam "Interview" sacīja, ka viņa pieņem savu neatkarību. "Tev nav jānoveco kopā ar kādu, lai justos pilnīga," viņa sacīja, pārdomājot savu dzīvi kā vientuļniece.

"Es jutos tā, it kā būtu sasniegusi visu," viņa sacīja. "Es izdarīju visu darbu, un paskaties, kur es esmu. Un tad visa mana pasaule uzsprāga,” komentējot sajūtas pēc laulības izjukšanas, sacīja Lopesa.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks 2022. gada 13. aprīlī