Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Mātes slepkavībā apsūdzētā Džipsija Rouza Blanšāra atklāj, kāpēc pirmā dzimšanas diena pēc iznākšanas no cietuma viņai bija tik īpaša
foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Džipsija Rouza Blanšāra pēc iznākšanas no cietuma kļuvusi par realitātes šova zvaigzni.
Slavenības

Mātes slepkavībā apsūdzētā Džipsija Rouza Blanšāra atklāj, kāpēc pirmā dzimšanas diena pēc iznākšanas no cietuma viņai bija tik īpaša

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Džipsija Rouza Blanšāra nekad neaizmirsīs savu pirmo dzimšanas dienu pēc iznākšanas no cietuma.

Mātes slepkavībā apsūdzētā Džipsija Rouza Blanšāra...

Piedaloties "The Viall Files" podkāsta epizodē, Blanšāra, kura tika atbrīvota no cietuma 2023. gada 28. decembrī pēc astoņu gadu soda izciešanas par līdzdalību savas mātes slepkavībā, dalījās savās izjūtās par pirmās dzimšanas dienas svinēšanu kā brīvai sievietei.
Blanšāra šī gada 27. jūlijā nosvinēja savu 33. dzimšanas dienu. 

"Es zinu, ka tā nav oficiāla svētku diena, bet pagātnē man dzimšanas dienas ir bijušas sarežģītas, un pēdējos astoņus ar pusi gadus cietumā, manas dzimšanas dienas neko vairāk par to, ka istabas biedri uztaisīja papīra kartīti, nenozīmēja," viņa emocionāli skaidroja.

"Mana ģimene, mans tētis [Rods Blanšārs], [mana pamāte] Kristija [Blanšāra], noorganizēja nelielas pusdienas manā dzimšanas dienā, un tad Kens [Urkers] mani aizveda uz "Ritz Carlton" uz izsmalcinātām vakariņām," norādīja Blanšāra.

Pēc tam, kad Blanšāra paskaidroja, ka vakariņās viņa pasūtījusi tikai frī kartupeļus un Cēzara salātus, viņa pasmaidīja un sacīja, ka viņas mīļotais vīrietis Kens visu dienu padarījis "sirsnīgu".
"Viņš man arī uzcepa kūku. Pirmo viņš piededzināja, tāpēc nācās cept otru. Šajā kūkā tika ielikts tik daudz mīlestības. Man tas šķita ļoti mīļi," viņa sacīja.

Blanšāra, kuras māte izraisīja viņas slimības, lai gūtu līdzjūtību, sacīja, ka dzimšanas dienu svinēšana cietumā viņai arī deva iespēju uzzināt viņas patieso vecumu.

Iepriekš viņas māte kontrolēja un manipulēja ar informāciju par viņas vecumu un veselību, tāpēc tikai pēc mātes nāves un laikā, kad viņa atradās cietumā, Blanšāra varēja precīzi uzzināt, cik viņai patiesībā ir gadu.

Džipsija Rouza Blanšāra tika apsūdzēta par līdzdalību savas mātes slepkavībā 2015. gadā. Viņas māte Dī Dī gadiem ilgi bija ļaunprātīgi izmantojusi Džipsiju, liekot viņai izlikties par slimu un pieprasot medicīnisku aprūpi un līdzjūtību no apkārtējiem, izmantojot. Džipsija kopā ar savu toreizējo draugu Nikolasu Godežonu izplānoja slepkavību. Godežons bija tas, kurš fiziski nogalināja Dī Dī, bet Džipsija palīdzēja plānot un organizēt noziegumu.

Džipsija tika apsūdzēta par otro pakāpi slepkavību un tika notiesāta uz desmit gadiem cietumā pēc tam, kad atzina savu vainu. Viņas lieta kļuva plaši zināma, jo tā izcēla šausmīgo psiholoģisko un fizisko vardarbību, kuru viņa bija cietusi no savas mātes.

Tēmas