Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
VEF Kultūras pilī norisinājās jaudīgs grupas “Credo” 50 gadu jubilejas Rīgas lielkoncerts.

Grupa "Credo" jubilejas koncertā uz VEF Kultūras pils skatuves pulcē krāšņu viesu pulku

Vakar, 17.oktobrī, VEF Kultūras pilī norisinājās jaudīgs grupas “Credo” 50 gadu jubilejas Rīgas lielkoncerts, uz kuru klausītāji bija ieradušies ne ...

Mūzika

FOTO: grupa "Credo” 50 gadu jubilejas lielkoncertā pulcē klausītājus no visas Eiropas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Vakar, 17.oktobrī, VEF Kultūras pilī norisinājās jaudīgs grupas “Credo” 50 gadu jubilejas Rīgas lielkoncerts, uz kuru klausītāji bija ieradušies ne tikai no Rīgas, bet arī no Londonas, Vācijas un Īrijas.

FOTO: grupa "Credo” 50 gadu jubilejas lielkoncertā...

Kopā ar "Credo" uzstājās leģendārais mūziķis Armands Birkens no "Čikāgas piecīšiem"; dziesma “Dieva dēls” skanēja kopā ar rokmūziķi, Gunta Veita draugu un kolēģi no "Liepājas brāļiem" Ainaru Virgu, grupa "Apvedceļš" gaviļniekus sveica ar dziesmu “Dreimanes”, kurai  īpašā duetā pievienojās Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane; tāpat koncerta skanējumu kuplināja piebalsis: Inta Gudovska un Olga Stupiņa. (“Oranžās”) .

Pēc koncerta bija iespēja iegādāties grupas jauno albumu - jubilejas izlasi, un tikt pie mūziķu autogrāfiem.

Ar grupas dziesmām ir izaugušas vairākas paaudzes. Šoruden Latvijas koncertzālēs grupa aicina uz svinībām, lai kopā kavētos atmiņās un vēlreiz kopā izdziedātu grupas populārākos hitus un kopā ar klausītājiem vienotos mūzikā, kura izvedīs cauri piecām desmitgadēm. Kā jau jubilejas koncertos pienākas, gaidāmi pārsteigumi.

"Šie koncerti mums kā grupai būs nozīmīgs atskaites punkts – tajos atskaņosim visu "Credo" zelta repertuāru: "Disnejlenda", "Ziņģe par bailēm", "Smaidas", "Meitene ar kallu ziediem" un daudzas citas klausītāju iemīļotās dziesmas, " par gaidāmajiem koncertiem stāsta grupas līderis un solists Guntis Veits.

Šo svētdien, 20.oktobrī, "Credo" jubilejas koncerts izskanēs Latgales vēstniecībā GORS, bet novembrī - arī kultūras centrā "Ulbrokas Pērle", koncertzālē “Cēsis”, savukārt 30.decembrī grandiozs tūres noslēguma noslēguma koncerts plānots Saldus Sporta kompleksā.