Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kļuvis zināms, ko princese Diāna teikusi par sava dēla Viljama nākotni
foto: Vida Press
Princese Diāna ar vecāko dēlu Viljamu.
Slavenības

Kļuvis zināms, ko princese Diāna teikusi par sava dēla Viljama nākotni

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Princis Viljams ir princeses Diānas un karaļa Čārlza vecākais dēls. Karaliskā eksperte Dženija Bonda atceras, ka Velsas princese Diāna viņai pastāstījusi par prinča Viljama nākotni tikšanās laikā Kensingtonas pilī.

Kļuvis zināms, ko princese Diāna teikusi par sava ...

Princesi Diānu mīlēja visā pasaulē par to, kā viņa modernizēja karaliskās ģimenes pieeju oficiālajiem pasākumiem, kā arī par viņas centieniem destigmatizēt globālas ārkārtas situācijas, piemēram, sauszemes mīnas un HIV/AIDS. Šis firmas modernizācijas mērķis ir tas, ko Velsas princis mantojis no savas nelaiķes mātes.

Bijusī BBC karaliskā korespondente Dženija Bonda zina stāstīt, ka prinča Viljama stingrā nostāja Diānai būtu pa prātam, jo visā viņas karjeras laikā viņai bijis tas gods iepazīt princesi klātienē privātu tikšanos laikā, raksta žurnāls "Ok!"

"Diāna apbēra Viljamu ar apskāvieniem un skūpstiem, tāpat kā Hariju, taču Viljamam nācās paciest dažu Diānas emocionālo vajadzību galveno smagumu. Kad viņas laulība sabruka, viņa vērsās pēc atbalsta pie Viljama, bet viņš, kā zināms, pasniedza viņai salvetes un zīmīti zem vannas istabas durvīm, cenšoties viņu mierināt, kad viņa raudāja," atceras Bondas kundze.

"Viljams droši vien par laulības problēmām zināja vairāk nekā jebkurš pusaudzis. Un, protams, karaliskās laulības stāvoklis vienmēr bijis avīžu virsrakstos. Diāna bija diezgan nestabils cilvēks, un, lai gan viņa centās abus zēnus pasargāt no strīdiem un aizvainojumiem ar Čārlzu, viņa arī vērsās pēc atbalsta pie Viljama," atceras korespondente.

Velsas princese arī stāstīja Dženijai par nākotni, kas gaidīja viņas vecāko dēlu, un kāpēc viņa jutusi, ka valstij "paveicies" ar viņu.

"Viņa man arī teica, ka Viljams jutis sava likteņa nastu. Atšķirībā no citiem jauniešiem viņam nekad nebūs darba izvēles vai savas dzīves virziena brīvības. Viņš bija dzimis, lai kļūtu par karali, un tas, protams, viņu atšķīra no visiem pārējiem zēniem un meitenēm, pat no viņa brāļa. Taču Diāna ļoti ticēja Viljamam un man teica, ka, viņasprāt, valsts sapratīs, ka mums "ļoti paveicies ar tādu cilvēku kā Viljams", un es domāju, ka viņas teiktais skan patiesi arī šodien."

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.