Laiems Galahers atklāj iemeslu, kāpēc viņš ar brāli nesniegs intervijas
foto: Gary Mather / Alamy/ Vida Press
Laiems Galahers.
Slavenības

Laiems Galahers atklāj iemeslu, kāpēc viņš ar brāli nesniegs intervijas

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Lai arī Laiems un Noels Galaheri ir sensacionāli apstiprinājuši, ka "Oasis" – viena no lielākajām grupām Lielbritānijas mūzikas vēsturē – ir atkalapvienojušies grandiozai turnejai pa Apvienoto Karalisti un Īriju, brāļi kopš tā laika nav snieguši kopīgu interviju.

Laiems Galahers atklāj iemeslu, kāpēc viņš ar brāl...

Laiems Galahers platformā "X"atklāja, ka viņš un viņa brālis Noels nevēlas piedalīties intervijās, jo baidās, ka mediji varētu uzdot uzmācīgus jautājumus un mēģināt "izjaukt viņu attiecības".

"Oasis" grupa izjuka 2009. gadā pēc tam, kad Laeims un Noels sastrīdējās aizkulisēs "Rock en Seine" festivālā Francijā. Tagad viņi atkal apvienosies uz skatuves savā pirmajā koncertā Apvienotajā Karalistē, kas notiks 4. jūlijā Kārdifas stadionā.

Visi 19 koncerti Apvienotajā Karalistē un Īrijā, tostarp divi papildu koncerti Vemblija stadionā, ir izpārdoti, izraisot plašu fanu sašutumu par biļešu pārdošanu un pārmērīgām cenām.

Pagājušajā mēnesī, kad biļetes tika laistas tirgū Apvienotajā Karalistē, valdība un konkurences uzraudzības iestāde paziņoja, ka pārbaudīs dinamiskās cenu noteikšanas izmantošanu, kas izraisīja cenu dubultošanos. "Ticketmaster" iepriekš norādījis, ka tas nekontrolē koncerta biļešu cenas, un norādījis, ka tās nosaka "pasākuma organizatori", kuri cenas nosaka atbilstoši biļešu "tirgus vērtībai".

Pagājušajā mēnesī jaunākais Galahers kritizēja tos, kas nosodīja viņa vokālo sniegumu pirms smagsvaru titula cīņas starp Entoniju Džošua un Danielu Dubuā Vemblija stadionā, kurā bija 96 000 skatītāju.

Lai gan daži fani to nosauca par "šausmīgu", Liams apgalvoja, ka dziedājis "eņģeļa balsī" un apsūdzēja kritiķus, ka tie ir "impostori", nevis īsti fani.