"Viņi lūdzās visus man apkārt!" Pamela Andersone atklāti par nevēlēšanos vairs būt saistītai ar "Pludmales patruļu"
foto: Shutterstock
Pamela Andersone.
Slavenības

"Viņi lūdzās visus man apkārt!" Pamela Andersone atklāti par nevēlēšanos vairs būt saistītai ar "Pludmales patruļu"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Lai gan viņa bija tikai daļa no galvenā aktieru sastāva, aktrise Pamela Andersone un “Pludmales patruļa” ("Baywatch") vienmēr būs cieši saistīti. Taču šajā karjeras posmā pasaules mēroga slavenība par to īpaši nepriecājas.

"Viņi lūdzās visus man apkārt!" Pamela Andersone a...

Aktrise ļoti skaidri pauda savu neieinteresētību piedalīties Hulu jaunākajā dokumentālajā seriālā "Pēc Pludmales patruļas".

Andersone gatavojas uzņemties galvenās lomas divās 2025. gada filmās: vienā – ilgi gaidītajā "Kailā ieroča" rimeikā ar Līamu Nīsonu un otrā – Džijas Kopolas drāmā "Pēdējā šovmeitene". Sarunā ar "Glamour" par savu jauno atgriešanos Holivudā pēc veiksmīgās 2023. gada “Netflix” dokumentālās filmas un memuāru iznākšanas, Andersone izskaidroja savu lēmumu nepiedalīties "Pēc Pludmales patruļas", kas intervijas laikā vēl nebija iznākusi.

"Pat šodien man kāds parādīja kaut ko, ko Hulu dara – kaut kādu 'Pludmales patruļas' dokumentālo filmu, ar ko man nav nekāda sakara. Viņi vienkārši izraka kādu vecu interviju. Bet man ar šo dokumentālo filmu nav nekāda sakara," uzsvēra Andersone.

Nav skaidrs, vai reklāmas tika veidotas pēc tam, kad Andersonai tika lūgts piedalīties dokumentālajā seriālā, taču raidījums tika reklamēts ar solījumu, ka tajā piedalīsies arī bijušie aktieri, un tas ietver nekad iepriekš neizdotu Andersones interviju no 90. gadiem, kad viņa vēl bija seriālā. Tas nebija pārsteidzoši, bet bija vienīgais, ko dokumentālās filmas veidotāji varēja reklamēt bez pašas aktrises tiešas dalības.

foto: Supplied by Capital Pictures
Pamela Andersone seriālā "Pludmales patruļa".
Pamela Andersone seriālā "Pludmales patruļa".

Taču dokumentālās filmas veidotāji noteikti ļoti centās panākt, lai viņa vai kāds no viņas dzīves piekristu piedalīties, kā Andersone norādīja: "Viņi lūdzās visus man apkārt. Viņi mēģināja pierunāt manus bērnus, lai tie pārliecinātu mani. Viņi teica, ka piešķirs viņiem producenta kredītus. Viņi izmēģināja visu. Un es teicu: "Nē, es tiešām nevēlos atgriezties pagātnē.""

"Pēc Pludmales patruļas" parādījās 2024. gada televīzijas grafikā augustā, un, lai gan tas izraisīja zināmu atjaunotu interesi par starptautisko hītu un topošo pārtaisījumu, tas pasauli īpaši neiekaroja.

Seriāls "Pludmales patruļa" kļuva par vienu no visvairāk skatītajiem televīzijas šoviem pasaulē. Pateicoties tā pievilcīgajai pludmales estētikai, dramatiskajiem glābēju stāstiem un zvaigžņotajam aktieru sastāvam, tostarp Deividam Haselhofam un Pamelai Andersonei, "Pludmales patruļa" ieguva milzīgu popularitāti 90. gados.

Seriāls bija īpaši veiksmīgs starptautiskā mērogā un tika pārraidīts vairāk nekā 140 valstīs. "Pludmales patruļa" kļuva par popkultūras fenomenu, ietekmējot ne tikai televīzijas industriju, bet arī modes tendences un skatītāju uztveri par Kalifornijas pludmales dzīvesstilu.