Kanje Vests un Bjanka Censori pieņem šokējošu lēmumu
foto: BACKGRID/ Vida Press
Reperis Kanje Vests ar sievu Bjanku Censori.
Slavenības

Kanje Vests un Bjanka Censori pieņem šokējošu lēmumu

Jauns.lv

Ārvalstu plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka reperis Kanje Vests un viņa sieva Bjanka Censori gatavojas šķiršanās procesam.

Kanje Vests un Bjanka Censori pieņem šokējošu lēmu...

Pēc diviem laulībā nodzīvotiem gadiem Kanje Vests un Bjanka Censori, iespējams, nolēmuši šķirties. Kāds informācijas avots portālam TMZ pastāstījis, ka pāris par savu lēmumu jau esot informējis tuvāko draugu loku un hīta "Power" izpildītājs saviem paziņām esot teicis, ka tuvāko dienu laikā varētu šķirties no savas kompānijas "Yeezy" vadošās arhitektes.

Savukārt citi avoti snieguši mazāk dramatisku situācijas raksturojumu izdevumam “The Post”, norādot, ka pāra laulībā ir "nesaskaņas", taču to “vēl ir iespēja glābt”. Viņi arī vērsuši uzmanību uz Kanjes nepastāvīgo viedokli, sakot, ka reperis savus iepriekš pieņemtos lēmumus bieži pārdomā pēdējā brīdī. “Kanje visu laiku maina savu viedokli. Ir ļoti iespējams, ka arī šoreiz tā notiks,” norādījis mūziķim pietuvināts cilvēks.

Kanje Vests un Bjanka Censori iepērkas Tokijā 2024. gada septembrī

Portāls TMZ vēsta, ka Bjanka šobrīd viesojas pie savas ģimenes Austrālijā un pavada laiku kopā ar tuviniekiem. Nav skaidrs, kas novedis pāri pie iespējama lēmuma par šķiršanos. Kanje Vests un Bjanka Censori apprecējās 2022. gadā. Pēdējo reizi abi sabiedrībā kopā redzēti šā gada 20. septembrī, kad devās iepirkties Tokijā.