Oficiāli: Anna Hataveja atgriežas trešajā "Princeses dienasgrāmata" filmā
foto: LANDMARK MEDIA / Alamy/ Vida Press
Kadrs no filmas "Princeses dienasgrāmata".
Kino

Oficiāli: Anna Hataveja atgriežas trešajā "Princeses dienasgrāmata" filmā

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Ir apstiprināts, ka trešā filmas "Princeses dienasgrāmata" daļa noteikti nonāks uz lielajiem ekrāniem, un aktrise Anna Hataveja atkal atveidos neaizmirstamo Miju Termopolisu.

Oficiāli: Anna Hataveja atgriežas trešajā "Princes...

Piektdien 41 gadu vecā Hataveja savā “Instagram” kontā dalījās ar video, kurā viņa skaita no viena līdz trīs, izmantojot fragmentus no pirmajām divām filmām, kur viņas varone un Džūlijas Endrjūsas varone, karaliene Klarisa Renaldi, saka: "Aizveries!" Kad viņa sasniedza skaitli trīs, aktrise teica: "Aizveries!" pirms nosūtīja skūpstu kamerai un iesmējās. Hataveja video komentārā rakstīja: "Brīnumi notiek. Atpakaļ uz Dženoviju. Pasaka turpinās."

Hataveja un Endrjūsa, kurai ir 89 gadi, spēlēja galvenās lomas 2001. gada filmā "Princeses dienasgrāmatas" un tās 2004. gada turpinājumā "Princeses dienasgrāmatas 2: Karaliskās saderināšanās". Abas filmas režisēja nelaiķis Gari Māršals, kurš nomira 2016. gadā.

Trešo "Princeses dienasgrāmatas" daļu režisēs Adele Lima, kas vislabāk pazīstama ar filmas "Traki bagātie aziāti" scenāriju. Viņa paziņojumā izdevumam Variety teica: "Kā aizrautīga oriģinālās "Princeses dienasgrāmatas" fane es esmu neizmērojami sajūsmināta par iespēju piedalīties šī iemīļotā franšīzes trešās daļas tapšanā. Mēs ar nepacietību gaidām iespēju kopā ar auditorijām visā pasaulē svinēt šīs filmas pamatelementus – sieviešu spēku, prieku un mentoru attiecības," piebilda Lima.

foto: Moviestore/Shutterstock/ Vida Press
Kadrs no filmas "Princeses dienasgrāmata".
Kadrs no filmas "Princeses dienasgrāmata".

Scenāriju raksta Flora Grīsone, un filmas producente būs Debra Martina Čeisa, kura izveidoja filmas franšīzi, kas stāsta par skolnieci Miju Termopolisu, kura pirmajā filmā ir pārsteigta, uzzinot, ka viņa ir Dženovijas troņa mantiniece.

Šīs aizraujošās ziņas nāk pēc tam, kad 89 gadus vecā Endrjūsa ierosināja, ka trešā "Princeses dienasgrāmatas" filma varētu būt nolikta plauktā. “ Un es, iespējams, kļūdos, bet man šķiet, ka tas tagad ir nolikts malā. Es nevaru būt droša. Tagad ir pagājis diezgan ilgs laiks kopš abām "Dienasgrāmatām", un es neesmu pārliecināta, bet dažreiz vislabāk ir labas lietas atstāt neskartas. Man nepatīk, kad cilvēki izstiepj un izstiepj tēmu, līdz tā tiek pilnībā izsmelta," kādā intervijā izteicās Endrjūsa.