TV

Lesbiešu pāris "Ērkšķu šovā" izpelnās asu kritiku par mīlestības izpausmju izrādīšanu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz…” sestā sezona rit pilnā sparā. Projekta pirmajā epizodē bijām liecinieki tam, kā tiek veidotas pirmās simpātijas, kā rodas antipātijas un nesaskaņas, kā arī satikām gan par godu pirmajai kopējo piedzīvojumu dienai iereibušas dalībnieces, gan tādas, kuras uz projektu ieradās, sadevušās rokās, jo dzīvē ir pāris.

Lesbiešu pāris "Ērkšķu šovā" izpelnās asu kritiku ...

Viku (18) un Iļjanu (30) vieno ne tikai mīlestība un romantiskas jūtas, bet arī bohēmisks dzīvesveids. Viena pudele pēc otras, un dāmas var kļūt agresīvas, darīt neiedomājamas lietas. Tiesa, projektā “Caur ērkšķiem uz…” grādīgo dzērienu vai jebkādu citu apreibinošu vielu lietošana ir aizliegta. Taču tas dāmām netraucēja nekautrēties izrādīt romantiskas jūtas vienai pret otru arī skaidrā prātā pārējo dalībnieču un kameru priekšā.

Lai gan sākumā antipātijas pret lesbietēm drosmīgi pauda “Ērkšķu šova” Laura, viņai nu pievienojusies arī Ieva. “Kad mēs kaut kur braucam, viņas visu laiku ir kopā. Čupojas, bučojas… Pē! Brauc mājās, pi*ies, daries, ko tu gribi guļamistabā, bet ne jau cilvēkos!” sašutusi ir Ieva.

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." sestās sezonas dalībnieces

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." sestās sezonas dalībnieces.

Skaties “Caur ērkšķiem uz…” sesto sezonu katru ceturtdienu pulksten 21.10 kanālā "360", kā arī sev ērtā laikā "Tet TV+".

"Caur ērkšķiem uz..." sestās sezonas atklāšanas pasākums

Otrdien, 3. septembrī, "Centrālajā stacijā Rīga" tika atklāta sestā sezona raidījumam "Caur ērkšķiem uz...".