VIDEO: vīrietis sašķaida 3600 eiro vērtu ģitāru ar Teilores Sviftas parakstu; tam seko negaidīts pavērsiens
foto: Ekrānuzņēmums
Vīrietis ar savu rīcību kļuvis slavens sociālajos tīklos.
Trakā pasaule

VIDEO: vīrietis sašķaida 3600 eiro vērtu ģitāru ar Teilores Sviftas parakstu; tam seko negaidīts pavērsiens

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

"Vīrietis nopērk 3600 eiro vērtu ģitāru ar Teilores Sviftas parakstu tikai, lai to sadauzītu!" – vēsta paraksts pie video, kurā redzams, kā vīrietis no Teksasas ar āmuru sašķaida ģitāru. Vēlāk atklājās, ka ģitāra nebija tik vērtīga.

VIDEO: vīrietis sašķaida 3600 eiro vērtu ģitāru ar...

Vīrietis Teksasā sašķaidīja ģitāru ar āmuru, domājot, ka to bija parakstījusi slavenā dziedātāja Teilore Svifta — taču izrādījās, ka tā nebija oficiāli sertificēta kā Sviftas ģitāra.

Video redzams, kā vīrietis, kurš iegādājās mūzikas instrumentu izsolē, pieiet pie ģitāras un ar āmuru to sadauza, kamēr klātesošie pūlī gavilē. Pēc smiešanās un neskaidri pateikta vārda viņš paceļ ģitāru, it kā gatavojoties to sašķaidīt pret zemi, pirms atgriežas savā vietā.

Pretēji video ziņojumiem, ģitāru, kuru vīrietis iznīcināja, nebija parakstījusi slavenā amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta un tā nebija sertificēta kā oficiāla dziedātājas ģitāra, kā apstiprināja avots, kas saistīts ar viņas preču uzņēmumu. 

Izsole notika Vaksahačijā, Teksasā, sestdien, 28. septembrī. Nevalstiskā organizācija Ellis County WildGame Dinner norādīja, ka pasākuma ieņēmumi tiek veltīti vietējās jaunatnes lauksaimniecības izglītībai.

Lai arī sākotnēji vīrieša motīvi bija neskaidri un tika saistīti ar politiskiem apsvērumiem (pagājušajā mēnesī Teilore Svifta saskārās ar kritiku pēc paziņojuma, ka 2024. gada ASV prezidenta vēlēšanās balsos par viceprezidenti Kamalu Harisu), pats 67 gadus vecais vīrietis atzina, ka aiz šī destruktīvā žesta nebija "ļaunprātīgu" nodomu — tas bijis tikai nevainīgs joks.