"Diddy" aicināja prinčus Viljamu un Hariju uz savām bēdīgi slavenajām ballītēm un cerēja iepazīties ar karalieni
foto: REUTERS/SCANPIX
Princis Harijs pats personīgi bija izvēlējies "Diddy", lai viņš uzstātos Diānai veltītā koncertā.
Slavenības

"Diddy" aicināja prinčus Viljamu un Hariju uz savām bēdīgi slavenajām ballītēm un cerēja iepazīties ar karalieni

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Reperis Šons "Diddy" Kombs mēģināja uzaicināt prinčus Viljamu un Hariju uz savām "trakulīgajām" ballītēm, kad viņi vēl bija neprecējušies, taču karaliskās ģimenes palīgu stingrā nostāja apturēja šos plānus.

"Diddy" aicināja prinčus Viljamu un Hariju uz savā...

Šo apgalvojumu izteica Kristofers Andersons, grāmatas "Karalis" autors, pēc tam, kad publiski atkal parādījās 2011. gada intervija, kurā “Diddy” izrādīja vēlmi, lai prinči apmeklētu viņa slavenās ballītes.

Šons "Diddy" Kombs uzaicināja prinčus Viljamu un Hariju uz savām ballītēm, kad, pēc viņa paša vārdiem, brāļi "vēl bija jauni un paši nokļuva nepatikšanās," skaidroja Kristofers Andersons. Abi prinči jaunībā bieži nonāca virsrakstos saistībā ar ballīšu izklaidēm Londonas klubos un to apkārtnē.

""Diddy" darīja visu, lai viņi piedalītos viņa ballītēs," apgalvoja Andersons. Tomēr uzaicinājumi tika noraidīti, un pēc Viljama saderināšanās ar Keitu Midltoni "Diddy" pārstāja sūtīt ielūgumus.

Būdami jaunie vecpuiši, Viljams un Harijs būtu varējuši viegli pieņemt uzaicinājumu uz kādu no "Diddy" trakulīgajām ballītēm, bet, pateicoties viņu karaļnama palīgiem, viņi no tā izvairījās.

Turklāt Andersons norādīja, ka "Diddy "cerēja iekļūt karaliskajās aprindās un pat vēlējās satikt karalieni, taču tas nekad nenotika.

"Esmu pārliecināts, ka karalis Čārlzs, kurš ir redzējis, kā monarhijas reputācija ir smagi cietusi no prinča Endrjū attiecībām ar Džefriju Epstīnu, nav sajūsmā par pat vismazāko iespēju, ka karaļnams varētu tikt ierauts vēl vienā netīrā seksa skandālā. Karalis Čārlzs droši vien ir pateicīgs, ka viņu dēlu tikšanās ar “Diddy” neietvēra dalību repera bēdīgi slavenajās 'freak off' ballītēs,” pauda Andersons.

Lielbritānijas karaliskās ģimenes eksperte Hilarija Fordviča atklāja, ka prinči Viljams un Harijs satika “Diddy” ilgi pirms repera aresta. Princis Viljams un princis Harijs pirmoreiz satika “Diddy”, kad viņš uzstājās viņu organizētajā koncertā par godu princesei Diānai Vemblija stadionā. "Princis Harijs pats izvēlējās “Diddy”, lai viņš uzstātos koncertā, kā to viņš atklāja savā 2023. gada memuārā ‘Spare’."

Fordviča piebilda, ka viņu mijiedarbība bija spontāna un draudzīga: "Tajā brīdī nebija nekādu skandālu. Viss notika ļoti atklāti un publiski."

Jau vēstīts, ka apsūdzības par vardarbību nāca klajā pēc tam, kad 54 gadus vecajam Kombsam septembrī tika izvirzītas federālas apsūdzības par reketu, sazvērestību, cilvēku tirdzniecību seksuālos nolūkos un transportēšanu prostitūcijas nolūkā. Federālās varas iestādes apgalvo, ka Kombss "izmantojis, draudējis un piespiedis sievietes un citus, vadījis reketu tīklu, kas nodarbojās ar cilvēku tirdzniecību seksuālos nolūkos, piespiedu darbu, nolaupīšanu, dedzināšanu, kukuļošanu un tiesu traucēšanu starp citiem noziegumiem," kā norādīts ASV Dienvidu Ņujorkas apgabala prokuratūras paziņojumā. Viņš noraidīja savu vainu, bet viņam divreiz tika liegta drošības nauda.