Vai par Dženiferas Lopesas jauno draugu kļūs Holivudas daiļāko dāmu brunču mednieks Pīts Deividsons?
foto: PICJER/imageSPACE/Shutterstock/ Vida Press
Dženifera Lopesa un Pīts Deividsons.
Slavenības

Vai par Dženiferas Lopesas jauno draugu kļūs Holivudas daiļāko dāmu brunču mednieks Pīts Deividsons?

Gerda Ansone

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (55) tagad cenšoties glābt "salauzto" komiķi Pītu Deividsonu (30). Latino dīva, kura šobrīd pati jūtas salauzta, jo šķir laulību no Bena Afleka (52), esot noskatījusi sev jaunu aizraušanos un gatava viņu glābt.

Vai par Dženiferas Lopesas jauno draugu kļūs Holiv...

Tiek ziņots, ka Dženifera Lopesa pēc divus gadus ilgās laulības iziršanas ar Benu Afleku meklējot sev jaunu sirdsāķīti. Kā vēsta žurnāls “Closer”, multitalantīgā dīva ir atvērta attiecībām ar gados krietni jaunāku vīrieti. Avots norādījis, ka, lai gan Dženifera nevēlas neko nopietnu ar jauno favorītu, viņa ir ieinteresēta, lai līdzās būtu kāds “Džo Džonass vai Zaks Efrons”, kurš skaisti izskatītos viņai līdzās, kad Lopesa nākamreiz izies sabiedrībā.

“Taču draugi domā, ka tas varētu būt bīstams solis un viņai vajadzētu meklēt mīlestību un drošību, kad viņa būs tam gatava,” publikācijā norādījis informācijas avots. Runājot par attiecību tēmu, paziņa arīdzan apgalvojis, ka Dženifera šobrīd apsverot romantiskas attiecības ar Kimas Kardašjanas bijušo draugu Pītu Deividsonu.

Pīts Deividsons un viņa tetovējumi

“Taču viņas cilvēkus daudz vairāk satrauc tāda personība kā Pīts Deividsons, jo viņš ir bijis rehabilitācijas centrā, un Dženai varētu šķist, ka viņa galu galā varētu mēģināt viņu glābt,” sarunas noslēgumā atzinis informators.

Tiek ziņots, ka komiķis Pīts Deividsons esot sagrauts pēc šķiršanās no aktrises un modeles Madelinas Klainas un cīnoties, lai atkal neieslīgtu atkarībās. Pīts ir zināms kā Holivudas skaistāko sieviešu brunču mednieks, un šo slavu nav zaudējis aizvien. Savulaik Deividsons bija saderinājies ar dziedātāju Arianu Grandi. Viņa bijušo draudzeņu sarakstā ir aktrise Keita Bekinseila, modele Kaija Gerbere, Endijas Makdauelas meita Margareta Kvailija, aktrise Fēbe Dainevora, realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana un modele Emīlija Ratažkovski. Vai Dženifera Lopesa būs nākamā viņa sarakstā?