Vīrietis paša mājās atrada slepenu istabu, taču bija ļoti vīlies par tajā redzēto
foto: Pexels.com/@Enrico Hänel
Ilustratīvs attēls.
Pasaulē

Vīrietis paša mājās atrada slepenu istabu, taču bija ļoti vīlies par tajā redzēto

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Kāds vīrietis dalījies visai interesantos iespaidos par to, ka atrada slepenu istabu savas mājas bēniņos. Par šo istabu saimniekam paziņojuši strādnieki, kas siltinājuši bēniņus, mudinot viņu noņemt ģipškartonu, lai to izpētītu, vēsta "Mirror".

Vīrietis paša mājās atrada slepenu istabu, taču bi...

Kad vīrietis ielūkojās istabas iekšienē, viņš ieraudzīja daudzas kastes, kas nebija aiztiktas kopš 1960. gadiem. "Viens no strādniekiem jautāja, vai es zināju, ka tur augšā ir istaba. Man nebija ne jausmas. Tāpēc pārgriezām ģipškartonu, un tur bija kaudzes ar kastēm kopš 60. gadiem. Un tās visas bija pilnas! Atvēru tās, cerot atrast kaut kādas foršas lietas. Un tās bija pilnas ar sūda čiekuriem! Viens no lielākajiem aplauzieniem manā mūžā," viņš pastāstīja sociālajā tīklā "Reddit".

Tomēr šāda slepenā telpa nebija vienīgais, ko vīrietis atrada savā mājā, jo aptuveni pirms gada viņš uzdūrās slēgtam skapim zem kāpnēm. "Patiesībā mēs atradām divas slepenas istabas. Viena no tām bija tikai telpa zem kāpnēm, kas bija slēgta. Tajā bija rotaļlietas no 70. gadiem," viņš piebilda. Kāds soctīkla lietotājs, komentējot viņa ziņu, norādīja: "Kad biju jaunāks, mana ģimene gāja vākt čiekurus un glabāja bēniņos. Mēs tos izmantojām kurināšanai ziemā." Bet cits lietotājs jautāja: "Vai tās nebūs lielas ugunsbriesmas, ko tādu glabāt bēniņos? Čiekuri ļoti ātri aizdegas."