HUAWEI WATCH D2: Palīdzi savai sirdij atpūsties ar nepārtrauktu veselības uzraudzību
foto: Publicitātes foto

HUAWEI WATCH D2: Palīdzi savai sirdij atpūsties ar nepārtrauktu veselības uzraudzību

Reklāmas projekts

Straujais dzīves ritms ne vienmēr ļauj pievērst uzmanību veselībai. Galvenie sirds saslimšanu riska faktori ir stress, mazkustīgs dzīvesveids un neveselīgs uzturs. Tehnoloģijas, piemēram, viedpulksteņi, var palīdzēt savlaicīgi pamanīt izmaiņas un motivēt rūpēties par labsajūtu. HUAWEI WATCH D2 piedāvā efektīvu veidu, kā uzraudzīt svarīgus veselības rādītājus visas dienas garumā, ļaujot labāk izprast savu pašsajūtu un uzlabot dzīvesveidu. Par sirds veselības uzlabošanu dalās sertificēta uztura trenere un topošā B kategorijas fitnesa trenere Elizabete Valujeva.

Nepārtraukta veselības uzraudzība – ikdienā un naktī 

"Sirds un asinsvadu slimības ir izplatītākais nāves cēlonis Latvijas iedzīvotāju vidū, tādēļ ir īpaši svarīgi pievērst uzmanību laicīgai riska faktoru novēršanai. Lai gan ir faktori, kurus mēs ietekmēt nevaram, piemēram, vecums, dzimums, iedzimtība, tādus kā smēķēšana, mazkustīgs dzīvesveids un palielināts ķermeņa svars, varam novērst. Pret riska faktoru mazināšanu mums jāizturas nopietni un atbildīgi," skaidro speciāliste.

Tieši iespēja nepārtraukti mērīt veselības datus ir viens no WATCH D2 svarīgākajiem ieguvumiem. Tas sniedz iespēju nepārtraukti sekot līdzi asinsspiediena un sirdsdarbības rādītājiem gan dienā, gan naktī. Ar šo funkciju ir viegli veikt regulārus mērījumus, ievākt datus un sekot līdzi pašsajūtai un veselības stāvoklim. Tas ir ne tikai viegli, bet arī ērti – viss tiek automātiski uzraudzīts, un lietotājs jebkurā brīdī var piekļūt saviem datiem, izmantojot viedpulksteņa displeju vai aplikāciju telefonā.

foto: Publicitātes foto

Visaptveroša veselības pārvaldība

Papildus asinsspiediena mērīšanai WATCH D2 piedāvā arī citas svarīgas funkcijas, kas palīdz rūpēties par veselību. Tas uzrauga sirds ritmu, miega kvalitāti, skābekļa līmeni asinīs un pat ādas temperatūru, nodrošinot pilnīgu veselības pārskatu. Visi dati tiek apkopoti un parādīti skaidri un saprotami, ļaujot izsekot savai veselībai un laikus pieņemt lēmumus par to, kā uzlabot ikdienas paradumus.

"Mūsdienu cilvēki bieži vien pavirši izturas pret miega kvalitāti, pievēršot tam uzmanību tikai pēc veselības problēmu rašanās. Pētījumi pierāda, ka nepietiekams miegs palielina sirds un asinsvadu slimību un insulta risku, tāpēc labs miegs ir būtiska veselīga dzīvesveida sastāvdaļa. Būtiskus ieguvumus veselībai var sniegt miega higiēnas uzlabošana un nelabvēlīgu paradumu novēršana. Veselības uzlabošanai noderēs sava miega higiēnas uzlabošana un miega kvalitātes kontrole un izzināšana, piemēram, ar viedpulksteni, ar kura palīdzību var izpētīt, cik ilga ir dziļā miega fāze," stāsta Valujeva.

foto: Publicitātes foto

Veselībai nozīmīgs ir aktīvs dzīvesveids un sabalansēts uzturs

E. Valujeva norāda, ka sirds veselības uzlabošanai nepieciešams sabalansēts uzturs un aktīvs dzīvesveids. Taču jāņem vērā, ka jaunu ieradumu ieviešanai ikdienā jābūt pakāpeniskai un sabalansētai. Speciāliste skaidro, ka nebūtu pareizi uzreiz uzsākt ļoti augstas intensitātes treniņus vairākas reizes nedēļā, ja iepriekš ir bijis mazkustīgs dzīvesveids. Viedpulkstenis var būt lielisks atbalsts — sekojot līdzi aktivitāšu rādītājiem, var izsekot, lai slodze nebūtu pārāk liela un neatbilstoša veselības stāvoklim.       

Tāpat ļoti liela loma ir sabalansētam uzturam. “Sabalansēts uzturs ir viens no galvenajiem priekšnosacījumiem, lai rūpētos par savu sirds un asinsvadu veselību. Lai cik klišejiski tas neizklausītos, tā ir faktos balstīta patiesība – veselīga uztura pamatprincips ir sabalansētība. Tas nenozīmē ēšanas režīmu ar drastisku kaloriju deficītu vai kādas uzturvielas saturošu produktu izslēgšanu no uztura. Tā ir apzināšanās, ka mūsu uzturam jābūt daudzveidīgam un lielākoties kvalitatīvam,” piebilst Valujeva.        

Papildus veselības uzraudzībai HUAWEI WATCH D2 piedāvā plašas iespējas aktīvai atpūtai. Ar vairāk nekā 80 sporta režīmiem, Bluetooth zvanu iespēju un mūzikas atskaņošanu pulkstenis kļūst par ideālu sabiedroto sportošanai un izklaidei. Neatkarīgi no tā, kādas aktivitātes un cik lielā intensitātē izvēlaties, WATCH D2 palīdzēs jums sekot līdzi savam progresam.

foto: Publicitātes foto

Lielisks sabiedrotais ikdienai 

HUAWEI WATCH D2 apvieno inovatīvas tehnoloģijas un lietotājam draudzīgu dizainu, padarot to par ideālu sabiedroto tiem, kuri vēlas rūpēties par savu labsajūtu un izsekot svarīgākajiem veselības rādītājiem. Tas ir vienkārši lietojams un sniedz pārliecību, ka jūsu veselības dati ir vienmēr pieejami un viegli saprotami.

foto: Pubicitātes foto

Viedpulksteņa būtiskās funkcijas veselības uzraudzībai

Uztura speciāliste uzskaita trīs viedpulksteņa funkcijas, kurām noteikti vērts pievērst uzmanību, kad domājam par savu veselību.

  1. Sirdsdarbības un asinsspiediena kontrole – svarīgi saprast, kā sirds reaģē uz fizisku slodzi un sekot līdzi asinsspiedienam, lai laikus pamanītu iespējamās veselības problēmas.

  2. Fizisko aktivitāšu uzskaite un analīze – iegūtie dati palīdz izprast ķermeņa reakciju uz slodzi, kā arī motivē saglabāt veselīgu disciplīnu, regulāri atgādinot par izkustēšanos.

  3. Elektrokardiogramma (EKG) – sniedz nozīmīgu informāciju par sirdsdarbības ritma traucējumiem, būtiska agrīnai sirds un asinsvadu slimību diagnostikai.

foto: Publicitātes foto

Dizains, kas pielāgots lietotāja komfortam

WATCH D2 ir radīts ar īpašu uzmanību pret lietotāju. Tas ir ne tikai lielisks palīgs sporta aktivitāšu laikā, bet arī palīdz sekot līdzi veselībai. Tas ir viegls, plāns, un aprīkots ar skaidru 1,82 collu ekrānu, kas padara to ne tikai funkcionālu, bet arī estētiski pievilcīgu un ērti valkājamu. Pulkstenis ir izstrādāts kā nepārtraukts palīgs ikdienā, nodrošinot vieglu veidu kā sekot līdzi savai veselībai.