Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"airBaltic" lidmašīna lidojuma laikā piedzīvo nopietnas tehniskas problēmas - pasažieri atkal sašutuši
foto: Ieva Leiniša/LETA
Lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna starptautiskajā lidostā "Rīga".
Tūrisms

"airBaltic" lidmašīna lidojuma laikā piedzīvo nopietnas tehniskas problēmas - pasažieri atkal sašutuši

Biznesa nodaļa

Jauns.lv

"airBaltic" īrētā lidmašīna, kas veikusi reisu no Rīgas uz Romu, ir saskārusies ar nopietnām tehniskām problēmām, par kurām uzņēmums saņēmis kritiku sociālajos tīklos.

Ceturtdienas, 17. oktobra, pēcpusdienā sociālajā medijā "X" parādījās vairāki ieraksti, kuros cilvēki izsaka savu neapmierinātību par uzņēmumu "airBaltic". 

"Šodienas reisā 11.30 no Rīgas uz Romu Airbaltic īrētā lidmašīna bija tik sliktā tehniskā stāvoklī, ka bija spiesta no Polijas atgriezties Rīgā , jo salonā draudēja samazināties skābekļa padeve. Tā rezultātā pasažieri cieta lielus zaudējumus. Kad tas beigsies?" raksta "X" lietotāja Ginta Teivane.

Lietotāja Elīna Ogsta arī dalījās savā pieredzē, atklājot, ka pēc aptuveni stundas lidojuma salonā tika konstatētas problēmas ar skābekļa padevi, tādēļ lidmašīnai nācās atgriezties Rīgā.

Šī nav pirmā reize, kad uzņēmums saņem kritiku no pasažieru puses. Vasaras izskaņā, kāda pasažiere no Rīgas izteica satraukumu par viņas braucienu no Norvēģijas uz Latviju, atzīmejot, ka par lidojumu uz mājām neko pozitīvu viņa nevar pateikt.