Iepazīsti viedo produktivitātes rīku ražotāju Luxafor biznesa tehnoloģiju izstādē Riga Comm 2024
foto: Publicitātes foto

Iepazīsti viedo produktivitātes rīku ražotāju Luxafor biznesa tehnoloģiju izstādē Riga Comm 2024

Reklāmas projekts

Šonedēļ, no 3. līdz 4. oktobrim, biznesa un tehnoloģiju izstādes Riga Comm 2024 laikā apmeklētējiem būs iespējams iepazīties ar pašmāju viedo produktivitātes rīku ražotāju Luxafor.

Pēdējo desmit gadu laikā Luxafor ir guvis atpazīstamību produktivitātes tehnoloģiju jomā visā pasaulē. Lai palīdzētu profesionāļiem strādāt efektīvāk, uzņēmums ir izstrādājis daudzveidīgu produktu klāstu, ieskaitot  aizņemtības indikatorus (busy lights), produktivitātes taimerus, gaisa kvalitātes mērītājus, kā arī programmatūru risinājumus. 

Luxafor produktiem ir plašas pielietojuma iespējas, sākot no vienkāršiem statusa paziņojumiem līdz daudzfunkcionālu ierīču vadībai un automatizācijai. Šogad Riga Comm 2024 apmeklētājiem būs iespēja izpētīt Luxafor daudzveidīgo produktu klāstu, kā arī pašiem izmēģināt trīs īpašus produktivitātes viedrīkus darbībā:

foto: Publicitātes foto

Luxafor Flag: daudzpusīgs un parocīgs LED gaismas indikators, kas signalizē par darbinieka vai darba vietas pieejamību. Luxafor Flag ir viens no populārākajiem Luxafor viedrīkiem, kas ļauj ikvienam samazināt traucēkļus savā darba vidē. Tas ir lieliski piemērots kopstrādes telpām, atvērtā tipa birojiem vai individuālajām darba vietām. 

Pirmo reizi plašākai auditorijai klātienē tiks prezentēti divi no Luxafor jaunākajiem produktiem - Luxafor Switch Pro 2 un Busy Tag.

foto: Publicitātes foto

Luxafor Switch Pro 2: jaunā dizaina attālinātās vadības aizņemtības indikators, kas palīdz tā lietotājam vizuāli pamanāmā veidā parādīt savu pieejamību citiem. To var izmantot gan kā personīgo pieejamības indikatoru, gan kā sanāksmju telpu pārvaldības rīku, lai parādītu, vai telpa ir brīva vai aizņemta.

foto: Publicitātes foto

Busy Tag: kompakta un moderna ierīce, kas apvieno spilgtu krāsu ekrānu ar iebūvētu LED statusa indikatoru, lai uzlabotu spēju koncentrēties, novērstu traucēkļus un atvieglotu saziņu ar apkārtējiem. Izmantojot Luxafor lietotni, Busy Tag attēlo personalizētus GIFus, bildes, lietotāja pieejamību, darba grafiku, produktivitātes taimerus un paziņojumus. Busy Tag iekārtu ir arī iespējams integrēt ar vairākām populārām lietotnēm, izmantojot Zapier.

Interesenti ir aicināti apmeklēt Luxafor stendu izstādē Riga Comm 2024, lai klātienē apskatītu uzņēmuma produktu klāstu. Luxafor komanda būs gatava atbildēt uz jautājumiem par jaunākajiem un klientu vidū iecienītākajiem produktiem.

Riga Comm 2024 piedāvā apmeklētājiem iespēju pirmajiem uzzināt par aktualitātēm biznesa un tehnoloģiju jomā. Izstādē iespējams iepazīties ar nozares jaunumiem, ekspertu viedokļiem un inovatīviem uzņēmumiem. Vairāk par konferenci: https://rigacomm.com/. Informācija par viedo produktivitātes rīku ražotāju Luxafor pieejama mājaslapā: https://luxafor.com/.

Papildu informācija:

Anitra Lēmane

Biznesa attīstība

anitra@luxafor.com

+371 27755544

https://luxafor.com/