Rivelia sniedz iespēju pārslēgties uz jaunu kafijas baudīšanas pieredzi
foto: Publicitātes foto
Auto un tehnoloģijas
2024. gada 3. septembrī, 10:42

Rivelia sniedz iespēju pārslēgties uz jaunu kafijas baudīšanas pieredzi

Reklāmas projekts

Speciālisti ir pārliecināti, ka kafija vairs nav paredzēta tikai cilvēkiem ar plašām zināšanām, jo ikvienam ir pieejamas neskaitāmas iespējas, kā baudīt savu ideālo kafiju mājās un ārpus tām.

Laika gaitā kafijas nozare ir piedzīvojusi dažādus posmus, ko mēdz dēvēt par “viļņiem”. Šie viļņi atspoguļo pasaules kafijas kultūras attīstību, kafijas ieguves, audzēšanas, novākšanas un apstrādes procesu pilnveidi, kā arī dažādus veidus, kā sabiedrība patērē kafiju. Pēdējais – ceturtais – vilnis ir nozīmīgākais, jo tas pārvirza darbību no kafejnīcām, kas bija otrā un trešā viļņa līderi, uz mājām un privātām telpām. Jaunais De'Longhi Rivelia pilnībā automātiskais kafijas automāts ir šeit, lai palīdzētu jums atklāt šo neticamo pasauli un paceltu jūsu kafijas gatavošanas paradumus jaunā līmenī.

foto: Publicitātes foto

Perfekto pupiņu izraudzīšanās, izvērtējot grauzdējumu, izcelsmi un garšas īpašības 

Iepazīt kafijas pupiņu pasauli var būt diezgan izaicinoši: katrs aspekts – gan grauzdējuma pakāpe, gan izcelsmes valsts, gan vienas izcelsmes pupiņas vai pupiņu maisījums – rada unikālas garšas nianses. Tā ir valdzinoša pasaule, ko atklāt, izprast un pielāgot savām vēlmēm. 

Piemēram, kafijas eksperti uzskata, ka vislabāko kafiju iegūst no vienas izcelsmes pupiņām. Tomēr dažādas izcelsmes pupiņu maisījumi kļūst arvien populārāki, pateicoties tam, ka labākie baristas visā pasaulē gūst atzinību, efektīvi izmantojot kombinācijas. Neraizējieties! Ar De'Longhi Rivelia iepazīt kafijas pupiņu bezgalīgo pasauli ir kļuvis vienkāršāk, turklāt tas viss rokas stiepiena attālumā.

Arabica, Robusta vai Liberica – neatkarīgi no tā, kāda kafija jums garšo, Rivelia, pateicoties inovatīvajai pupiņu nomainīšanas sistēmai Bean Switch System, ļauj eksperimentēt ar dažādām pupiņu šķirnēm un iepazīt to unikālo izcelsmi un garšu. Šis tehnoloģiskais risinājums ļauj uzglabāt pupiņas divās kompaktās, ērti nomaināmās pupiņu tvertnēs.

Radiet jaunu, aizraujošu kafijas baudīšanas pieredzi

Rivelia ir moderns kafijas automāts, kas pielāgojas jums. Pateicoties 4 lietotāju profiliem un Coffee Routine funkcijai, Rivelia iemācās jūsu kafijas lietošanas paradumus un pielāgo izvēlni jūsu vēlmēm un diennakts laikam. Liekot lietā ekskluzīvo LatteCrema Hot tehnoloģiju, automāts piedāvā 16 kafijas un piena dzērienus – ar vienu pogas spiedienu varat pagatavot gardu Flat White vai kapučīno ar bagātīgām putām ideālā karstā temperatūrā. Kopā ar bagātīgu animāciju skārienjūtīgā krāsu displejā un rotaļīgu balss toni tas rada aizraujošu pieredzi, kas padara katru kafijas pauzi patīkamu un unikālu. Šī ir īsta revolūcija kafijas pagatavošanā, kas aizvedīs jūs jaunā garšu ceļojumā.

Nekādu īpašu zināšanu – viss ir vienkārši un intuitīvi  

Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis kafijas pazinējs, jums nav jāuztraucas par lieliskas kafijas pagatavošanu. Rivelia ir jūsu rīcībā – šis automāts ļauj viegli un ērti pagatavot kvalitatīvu dzērienu, pateicoties Bean Adapt tehnoloģijai, kas pielāgo pupiņu malšanas līmeni, kafijas devu un ievilkšanās temperatūru izvēlētajām pupiņām.

Stils bez kompromisiem

Itāļu dizains jau atkal pierāda savu pārākumu. Jaunajam Rivelia automātam ir moderns, atjaunots un stilīgs dizains, kas spēj papildināt jebkuras kafijas baudīšanas vietas iekārtojumu. Rivelia ir pieejams četrās dažādās matētās un elegantās krāsās: maigā oļu pelēkā, tīrā arktiski baltā, dabiskā smilšu bēšā un drosmīgā oniksa melnā. Galu galā stils un gaume ir cieši saistīti. Kafijas automāta kompaktais izmērs un plūstošās līnijas padara to piemērotu prasīgiem izsmalcināta dizaina cienītājiem. Taču neļaujiet tā izmēram maldināt sevi – automāts ir neliels, taču tehnoloģijām bagāts.  

Kā reiz teica itāļu dizainers Bruno Munari: “Ikviens spēj sarežģīt. Tikai daži spēj vienkāršot.” Rivelia to spēj un palīdz panākt perfektu garšas, aromāta un tekstūras līdzsvaru jūsu kafijas tasē ar vienu pieskārienu.

foto: Publicitātes foto