Sirskis noliedz Putina apgalvojumus par Ukrainas spēku aplenkumu Kurskas apgabalā
foto: ZUMAPRESS.com
Oleksandrs Sirskis.
Pasaulē

Sirskis noliedz Putina apgalvojumus par Ukrainas spēku aplenkumu Kurskas apgabalā

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv/LETA

Krievijas diktatora Vladimira Putina apgalvojumi par Kurskas apgabalā it kā aplenktajiem ukraiņu karavīriem ir dezinformācija, piektdien apliecināja Ukrainas armijas virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis

Sirskis noliedz Putina apgalvojumus par Ukrainas s...

Krievijas diktators ceturtdien preses konferencē pēc BRICS samita Kazaņā izteicās, ka Krievijas armija esot ielenkusi aptuveni divus tūkstošus cilvēku. "Krievijas karaspēks aktīvi darbojas Kurskas virzienā. Daļa Ukrainas armijas vienību, cita starpā arī Kurskas apgabalā, ir bloķēta, ielenkta. Tie ir aptuveni 2000 cilvēku," apgalvoja Putins.

Kā platformā "Telegram" norādīja Sirskis, tas neatbilst realitātei. "Tā ir klaja dezinformācija, kas neatspoguļo reālo situāciju," pauda Ukrainas armijas virspavēlnieks.

"Ukrainas karaspēks turpina aktīvu darbību Kurskas virzienā, jau trešo mēnesi pēc kārtas iznīcinot ienaidnieka kaujas potenciālu," viņš turpināja.

"Neraugoties uz milzīgo ienaidnieka spiedienu šajā virzienā, okupanti cieš jūtamus personāla un militārās tehnikas zaudējumus," uzsvēra Sirskis.