2dienas
1stundas
34minūtes
12sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Vācijā daudzi pirka kādu picu tikai tās īpašās piedevas dēļ. Policija atklāja, kāpēc tā bija tik populāra
foto: Shutterstock
Pasaulē

Vācijā daudzi pirka kādu picu tikai tās īpašās piedevas dēļ. Policija atklāja, kāpēc tā bija tik populāra

Zanda Rītuma

Jauns.lv

Kādā vācu picērija tika atklāts, ka apmeklētāju iecienītākai picai kā piedeva nāca klāt kokaīns, raksta “Skynews”.

Vācijā daudzi pirka kādu picu tikai tās īpašās pie...

Policija paziņoja, ka picērija Diseldorfā, Rietumvācijā, pasniedza apmeklētājiem kokaīnu, kad tie no ēdienkartes pasūtīja picu nr. 40. Nav zināms, cik restorāns prasīja par šo īpašo pasūtījumu.

"Šī bija viena no vispopulārākajām picām," sacīja krimināllietu nodaļas vadītājs Maikls Grāfs fon Moltke. 

Policija pirmo reizi saņēma informāciju par šo vietu, kad martā ar viņiem sazinājās pārtikas inspektori. Specdienests ieradās pie picērijas īpašnieka. Izdzirdot zvanu pie dzīvokļa durvīm, picērijas īpašnieks nolēma izmest maisiņu ar narkotikām ārā pa logu. Tas iekrita tieši policijas darbinieku rokās, norādīja Diseldorfas policija.

Policija atklāja 1,6 kg kokaīna, 40 g marihuānas un 268 000 eiro skaidrā naudā. 36 gadus vecais īpašnieks tika aizturēts uz dažām dienām. Pēc tam, kad viņš tika atbrīvots, īpašnieks atsāka biznesu un turpināja pārdot picu nr. 40 ar īpašo piedevu, teica policija.

Tas deva izmeklētājiem iespēju izpētīt piegādes ķēdi, un pēc vairākām nedēļām aptuveni 150 policistu Vācijas rietumos sagrāva veselu narkotiku grupējumu, arestējot trīs cilvēkus, tostarp 22 gadus veco aizdomās turēto operācijas vadītāju. Policija veica kratīšanas vēl 12 aizdomās turēto mājās un uzņēmumos. Picērijas īpašnieks tika arestēts, kad mēģināja aizbēgt no valsts, un joprojām atrodas apcietinājumā.

Tēmas