Pasaulē

VIDEO: 8 gadus veca meitene nozog vecāku automašīnu, lai dotos ceļojumā uz lielveikalu

Jauns.lv

Sociālajos tīklos popularitāti ieguvis incidents no ASV, kur kāda 8 gadus veca meitene Ohaio štatā viena pati ar auto nobrauca 18 kilometrus līdz veikalam "Target".

VIDEO: 8 gadus veca meitene nozog vecāku automašīn...

Meiteni neviens nespēja apturēt, lai viņa piepildītu savu mērķi. Astoņus gadus veca meitene Bedfordā, Ohaio štatā, nesen kļuva par vietējo slavenību, jo nozaga savu vecāku 2020. gada "Nissan Rogue" un nobrauca 18 kilometrus, lai apmeklētu universālveikalu, kas atrodas aptuveni 25 minūšu brauciena attālumā no viņu ģimenes mājām.

foto: Ekrānuzņēmums
Meiteni neviens nespēja apturēt, lai viņa piepildītu savu mērķi.
Meiteni neviens nespēja apturēt, lai viņa piepildītu savu mērķi.

"Beidzot esmu atradis sievieti, kura steidzas vairāk iepirkties "Target" veikalā nekā mana sieva," 15. septembra "Facebook" ierakstā rakstīja Bedfordas policija. "Steidzās 8 gadus veca. Tieši tā, 8 gadus veca meitene šorīt paņēma mammas automašīnu un brauca uz "Target" Beinbridžā, lai iepirktos. Par laimi viņai izdevās, un Beinbridžas policija viņu nekavējoties atrada."

Policijas departaments apstiprināja, ka viņa ir drošībā mājās, un jokoja par stāvokli, kurā viņi viņu atrada. "Mēs ļāvām viņai izdzert savu frapučīno (kafijas dzēriens)," teikts ieraksta noslēgumā. "Mēs neesam ļauni."

Bedfordas policijas nodaļa atbildēja uz zvanu 911 15. septembrī tieši pēc pulksten 9:00, ģimenei norādot, ka viņi 8 gadus veco meitu pēdējo reizi redzējuši gandrīz pirms divām stundām.

Tiek ziņots, ka kaimiņš varas iestādēm sniedza kadrus no viņu "Ring" durvju zvana kameras, kurā bija redzams, kā jaunā meitene ap pulksten 7 no rīta iekāpa ģimenes transportlīdzeklī. Kad policija sāka meklēt, likumsargi pamanīja automašīnu "Target" autostāvvietā Beinbridžā, 18 kilometrus uz dienvidrietumiem no viņas ģimenes mājām, teikts policijas ziņojumā.

Policija norādīja, ka meiteni atrada veikalā un viņa bēgšanas laikā ietriekusies pastkastītē, kas automašīnai radījis nelielus bojājumus. Sociālie mediji, izdzirdot stāstu, gluži vai uzsprāga.

"Varbūt man nav tik ļoti jāuztraucas par braukšanu," norādīja viens "X" lietotājs. "Ja 8 gadus vecs bērns var doties 25 minūšu kruīzā uz vietējo "Target"." Tikmēr citi bija sajūsmā, un cits lietotājs viņu nodēvēja par dīvu. Cits aprakstīja situāciju, piebilstot: "Man ir jāpieceļas!"

Vēl viens rakstīja: "Dažreiz jums patiešām ir nepieciešams garīgās veselības ceļojums uz "Target"", kamēr kāds cits piesauca: "Meitene un skrējiens uz "Target". Draudzība mūža garumā." Kāds cits rezumēja ceļojumu uz "Target": "Jūs zināt, ka viņa nopirka to, kas viņai nebija vajadzīgs, bet vienkārši vajadzēja."