Balcers ar trīs piespēlēm turpina rezultatīvi iesākto sezonu Šveicē
foto: Sipa Usa/Vida Press
Rūdolfs Balcers (#38) mēģina atņemt ripu "Ambri-Piotta" aizsargam Timam Hīdam (#72).
Hokejs

Balcers ar trīs piespēlēm turpina rezultatīvi iesākto sezonu Šveicē

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien trīsreiz rezultatīvi piespēlēja Cīrihes "Lions" uzvarā savā laukumā Šveices hokeja līgas (NL) spēlē.

Balcers ar trīs piespēlēm turpina rezultatīvi iesā...

"Lions" pagarinājumā ar 5:4 (1:1, 2:3, 1:0, 1:0) pieveica "Ambri-Piotta".

Balcers rezultatīvi piespēlēja mača 14.minūtē, kad vārtus guva Janniks Vēbers, mājiniekiem panākot 1:1, kā arī divreiz Denisa Malgina vārtu guvumos, 114 sekundes pirms pamatlaika beigām panākot 4:4 un 102 sekundes pirms pamatlaika beigām iemetot uzvaras vārtus.

Pagarinājuma trešās minūtes beigās Balcers guva vārtus, taču tie pēc pretinieku pieprasītā videoatkārtojuma noskatīšanās tika atcelti aizmugures dēļ.

Latvietis šajā mačā uz ledus pavadīja 20 minūtes un deviņas sekundes, trīs minūtes un 27 sekundes spēlējot vairākumā un 14 sekundes - mazākumā. Balcera kontā šajā spēlē divi metieni pa vārtiem, bloķēts metiens, zaudēts iemetiens un +/- rādītājs +2.

Jau ziņots, ka čempionātu Balcers uzsāka ar gūtiem vārtiem mačā ar "Biel-Bienne".

Pārējie Latvijas hokejisti palika bez rezultativitātes punktiem.

Emīla Veckaktiņa pārstāvētā "Ajoie" mājās ar 3:6 (0:3, 1:2, 2:1) atzina "Lausanne", kas spēlēja bez uzbrucēja Ronalda Ķēniņa, pārākumu.

Latviešu hokejists spēlēja 11 minūtes un 42 sekundes, 67 sekundes aizvadot vairākumā un cīņu beidzot ar +/- rādītāju -2.

Uzbrucēja Oskara Lapinsa pārstāvētā Langnavas "Tigers" savā laukumā ar 4:2 (1:1, 2:1, 1:0) pieveica "Fribourg-Gotteron".

Lapinskis laukumā pavadīja 13 minūtes un 31 sekundi, divas minūtes un četras sekundes spēlējot mazākumā, vienreiz metot pa vārtiem un bloķējot vienu pretinieku metienu.

Uzbrucēja Denisa Smirnova pārstāvētā "Kloten" komanda savā laukumā pēcspēles metienos ar 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 0:0, 1:0) pārspēja "Bern".

Smirnovs spēlēja desmit minūtes un 51 sekundi, vairākumā laukumā esot 26 sekundes un mazākumā - divas minūtes un 47 sekundes.

Vārtsargs Ivars Punnenovs palika rezervē mačā, kurā viņa pārstāvētā Rapersvīles-Jonas "Lakers" mājās ar 3:2 (2:1, 0:0, 1:1) pārspēja "Biel-Bienne".

Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta Cīrihes "Lions", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja "Lausanne" hokejistus.