2021. gada 26. oktobris, 11:37

Ieva Koha-Zeltiņa: vārds "influencere" kļuvis par lamuvārdu

Jauns.lv

Viņa negribētu būt zināma kā influencere vai Renāra Zeltiņa sieva. Drīzāk vēlētos, lai sekotājiem sociālajos tīklos būtu interesanta kā personība un profesionāle, svētku rīkotāja – Ieva Koha-Zeltiņa.

Organizatores darbā Ieva sadarbojusies arī ar latviešu supergrupu “Prāta vētra” un ar grupas menedžeri Aiju Auškāpu, kuras fotogrāfija rotā jaunākā žurnāla OK! vāku, apmeklējusi tās pašas vingrošanas nodarbības. 

Jautāta par žurnālā intervēto Gati Irbi un viņa skarbo izaugsmes ceļu, Ieva neslēpj bažas par mūsdienu bērniem un jauniešiem. Pusaudži vecākiem dzimšanas dienas dāvanā prasot plastiskās operācijas un procedūra, kas viņus padarītu līdzīgus slavenībām. Tāpēc Ieva mudina vecākus biežāk bērniem teikt labu par viņu dabisko skaistumu. Sāpīgie vārdi, ko pati bērnībā dzirdējusi par vasarraibumiem, viņu stiprinājuši, turklāt tagad par tiem Ieva saņem komplimentus.

Varbūt arī šīs nesaudzīgās pieredzes dēļ Ievas vienkāršību nemaina ne tūkstošiem sekotāju sociālajos tīklos, ne atrašanās TV ekrānos. Kāpēc viņai tas izdodas, bet citiem ne, skaties jaunajā interneta raidījuma #irOK! epizodē.