Sabiedrība
2015. gada 17. janvāris, 07:23

Jau iegādātās sabiedriskā transporta biļetes varēs izmantot līdz februāra beigām

Jauns.lv

Jau iegādātās Rīgas sabiedriskā transporta biļetes par pašreizējo tarifu varēs izmantot līdz februāra beigām, piektdien žurnālistiem sacīja Rīgas sabiedriskā transporta uzņēmuma "Rīgas satiksme" valdes priekšsēdētājs Leons Bemhens.

Savukārt pēc tam atlikumu no marta līdz gada beigām varēs saņemt atpakaļ naudā "Rīgas satiksmes" klientu centros vai izmantot citiem "Rīgas satiksmes" produktiem.

"Līdz 1.februāriem tiek tirgoti visi tie produkti, kas šobrīd ir pārdošanā. No 1.februāra sāk tirgot jaunos produktus - gan ar jaunajām atlaidēm, gan ar jaunajām cenām. Vecie produkti strādās vēl veselu mēnesi - līdz 1.martam. No 1.marta strādā tikai jaunie produkti - ja kādam tie ir palikuši neizmantoti, tad "Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centros, tos varēs apmainīt pret naudu vai [atlikušo vērtību] izmantot jauno produktu iegādei. Katrā ziņā nauda nekur nepazudīs," klāstīja Bemhens.

Jau vēstīts, ka no 1.februāra brauciens Rīgas sabiedriskajā transportā maksās 1,15 eiro līdzšinējo 0,6 eiro vietā. Šāds lēmums pieņemts, jo Rīgas domei nav izdevies vienoties ar valdību par galvaspilsētas sabiedriskā transporta finansēšanu.

BNS