<<<
112

Nežēlīga slepkavība Salaspilī: pie spēļu zāles izrēķinās ar vīrieti, kurš, iespējams, laimējis prāvu summu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Salaspilī fiziska konflikta laikā pie kādas atpūtas un izklaides vietas nežēlīgi nogalināts vīrietis. Vietējie iedzīvotāji tagad nejūtas droši, ziņo raidījums "Degpunktā".

Nežēlīga slepkavība Salaspilī: pie spēļu zāles izr...

Cietušais vīrietis no spēļu automātu zāles izgājis ap plkst. 6 no rīta. Drīz vien notika kautiņš, kurā cilvēks, kurš, domājams, laimējis prāvu naudas summu, guva nāvējošus ievainojumus. Bojāgājušā tuvinieki un draugi atstāja ziedus un sveces notikuma vietā viņa piemiņai.

Agrā rītā kāda rajona iedzīvotāja, vārdā Sintija, tikai gatavojās sākt savu dienu. Viņa pamodās un gatavojās darba dienai, taču izdzirdēja dīvainu troksni. Pēc Sintijas teiktā, ātro palīdzību, visticamāk, izsaucis viens no zāles darbiniekiem - iespējams, apsardzes darbinieks. Apsardzes formas tērpā ģērbies vīrietis skaļi runāja pa telefonu, un pēc piecām minūtēm notikuma vietā ieradās mediķi. Rajona iedzīvotāja pieļauj, ka konflikta iemesls varētu būt domstarpības par laimesta sadalīšanu.

Sintija atzīst, ka pēc šī negadījuma viņa vairs nejūtas droša šajā rajonā. Policija mierina - konfliktā iesaistīti divi vīrieši, un aizdomās turamais jau atrodas apcietinājumā. "Vienam no vīriešiem tika nodarīti nopietni miesas bojājumi, kas diemžēl noveda pie viņa nāves. Par negadījumu informēja Salaspils novada pašvaldības policija. Dažas dienas vēlāk Valsts policijas Austrumu iecirkņa darbinieki aizdomās turēto aizturēja," informēja valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.