<<<
112

Traģēdija Bauskā: mīklainos apstākļos no tilta nokrīt un iet bojā 20 gadus vecs puisis

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Darba dienas rītā Bauskā noticis traģisks incidents. Nenoskaidrotos apstākļos jaunietis nokrita no tilta pār Mūsas upi un gāja bojā. Pilsētas iedzīvotāji pieļauj, ka tas nav bijis negadījums un jaunietis varējis rīkoties apzināti, vēsta raidījums "Degpunktā".

Traģēdija Bauskā: mīklainos apstākļos no tilta nok...

Pirmdien Mūsas upes krastā, notikuma vietā, bojāgājušā tuvinieki un draugi nolika svecītes un ziedus ar melnu sēru lenti, lai godinātu puiša piemiņu, kurš mira, nokrītot no tilta. Tomēr vietējiem iedzīvotājiem traģēdijas apstākļi paliek neskaidri - pa pilsētu klīst tikai baumas. "Runā, ka viņš pats izlēcis, precīzi nezinu... puisis ir divdesmit gadus vecs," stāsta vietējais iedzīvotājs.

Pie tilta raidījumu "Degpunktā" sagaidīja sieviete vārdā Aija. Pensionāre ir informēta par traģisko incidentu, taču sīkākas informācijas nav. Viņa vien piebilda, ka vietējie jaunieši reizēm pavada laiku, lietojot narkotiskās vielas. Netālu dzīvojošā Bauskas iedzīvotāja Laura par negadījumu uzzinājusi no savas māsas. Jauniete atzina, ka nav personīgi pazinusi bojāgājušo, taču pastāstīja, ka viņš bijis sportisks un nodarbojies ar basketbolu.

Policija raidījumam "Degpunktā" pavēstīja, ka plašākus komentārus varēs sniegt tikai pēc tiesu medicīniskās ekspertīzes veikšanas. Valsts policijā informē: "Bauskā pie tilta pār Mūsas upi uz ielas atrasts vīrieša līķis. Valsts policija sākusi kriminālizmeklēšanu par notikušo, notiek izmeklēšana."

Vai incidents tiks kvalificēts kā pašnāvība vai par nāves cēloni kļuvuši citi apstākļi, policija vēl noskaidros, taču Bauskas iedzīvotāji ir pārliecināti, ka krišana no tilta bijusi apzināta rīcība. Viņuprāt, ja puisis vēlējies pievērst uzmanību un izdzīvot, viņš varētu vienkārši ielēkt ūdenī.