112

FOTO, VIDEO: avārija uz Tallinas šosejas bija tik smaga, ka bojāgājušais no spēkrata bija jāizceļ ugunsdzēsējiem

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Vieglās un kravas automašīnas sadursmē uz Tallinas šosejas, bojā gājis vieglā spēkrata šoferis. Avārija bija smaga un bojāgājušo nācās no spēkrata izcelt ugunsdzēsējiem.

FOTO, VIDEO: avārija uz Tallinas šosejas bija tik ...

Sadursme notika starp baļķvedēju un “škoda” vieglo auto, turklāt tā bija tik spēcīga, ka katrs no transportlīdzekļiem no savas joslas tika iemests pretējās puses grāvī. Spriežot pēc transportlīdzekļu novietojuma pēc avārija, notikusi frontālā sadursme, pilnībā deformējot vieglo auto. Smagās mašīnas šoferis pēc sadursmes no mediķu palīdzības atteicās, taču, lai no vieglās automašīnas izceltu bojāgājušo, palīgā tika saukti ugunsdzēsēji.

Sadrusmē dzīvību zaudēja vieglā spēkrata vadītājs.

Avārija uz Tallinas šosejas

Vieglās un kravas automašīnas sadursmē uz Tallinas šosejas, bojā gājis vieglā spēkrata šoferis. Avārija bija smaga un bojāgājušo nācās no ...

Avārijas dēļ satiksme bija bloķēta, tādēļ pasažieru autobusi, kuru galamērķis atradās netālu no avārijas vietas, cilvēkus izlaida ātrāk, lai uzsāktu atpakaļceļu uz Rīgu. Kāds vīrietis nav pārsteigts par negadījumu, jo sadursmes uz konkrētās šosejas notiek bieži. “Tādas avārijas situācijas notiek… Ārprāts. Es pagājušajā vasarā zvanīju policijai, lai brauc regulēt,” bilst vīrietis

Avārija notika Limbažu novadā, Skultes pagastā, uz autoceļa A1 45. kilometrā. Sākotnēji satiksme ceļa posmā bija bloķēta, bet "Latvijas Valsts ceļi" 20.48 norādīja, ka tā ir pilnībā atjaunota. Lai mazinātu sastrēgumu, automašīnas sākotnēji tika novirzītas pa apkārtceļu.

Vairāk skaties video!