1dienas
19stundas
33minūtes
01sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pārtikas industrijas izstādes "Riga Food 2024" mediju pasākums, kurā informēja par ekspozīciju un pasākumu programmu.

Pārtikas industrijas izstādes "Riga Food 2024" mediju pasākums

Pārtikas industrijas izstādes "Riga Food 2024" mediju pasākums, kurā informēja par ekspozīciju un pasākumu programmu.

Sabiedrība

FOTO, VIDEO: atklāts, kas šogad gaidāms pārtikas izstādē "Riga Food 2024"

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Pārtikas industrijas izstādes "Riga Food 2024" mediju pasākumā šodien, 27. augustā, informēja par ekspozīciju un pasākumu programmu, ziņoja Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT 1" pārstāvji.

FOTO, VIDEO: atklāts, kas šogad gaidāms pārtikas i...

Preses konferencē stāstīja par izstādes piedāvājumu, pavāru, pavārzeļļu, bārmeņu, viesmīļu un konditoru konkursiem, pārtikas kvalitātes konkursu "The Baltic Taste Award 2024", Baltijas inovācijām, diskusijām un citām pārtikas nozares aktualitātēm.

Mediju pasākumā piedalījās Agroresursu un ekonomikas institūta direktore Ineta Stabulniece, Latvijas Tehnoloģiskā centra valdes priekšsēdētājs Ints Vīksna, SIA "Gemoss" īpašniece un vadītāja Ieva Treija, "Pavāru kluba" valdes locekle, pavāru konkursu rīkotāja un konkursa "The Baltic Taste Award" žūrijas priekšsēdētāja Svetlana Riškova, izstādes "Riga Food" projekta vadītājs Rolands Nežborts un "Riga Food" stratēģiskā vadītāja Aiga Kupre.

"BT 1" pārstāvji atzīmē, ka no 5. septembra līdz 7. septembrim starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks izstāde "Riga Food 2024", kas norisināsies divās hallēs un piedāvās pasākumu programmu pārtikas nozares profesionāļiem un gardēžiem.

Izstādē profesionāļi varēs iepazīt aktuālo pārtikas nozarē, satikt klientus un veicināt biznesa attīstību, savukārt gardēžiem būs iespēja iepazīt jaunas garšas, smelties idejas ēdienkartei un apmeklēt pavāru, konditoru, bārmeņu un viesmīļu sacensības un šovus.

Jaunākās inovācijas, tehnoloģijas un aktualitātes pārtikas produktu un dzērienu ražošanā un pārstrādē izstādē prezentēs vairāk nekā 425 uzņēmumi no 32 valstīm. Izstādē būs iespējams apskatīt nacionālos kopstendus no 12 valstīm - Latvijas, Lietuvas, Armēnijas, Bulgārijas, Gruzijas, Meksikas, Moldovas, Itālijas, Kanādas, Slovākijas, Spānijas un Ukrainas.