<<<
112

Iļģuciemā no dzīvokļa nāca briesmīga smaka: iedzīvotāju aizdomas par tur notikušo apstiprinājās

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Darbdienas vakarā uz Iļģuciemu izsaukti policisti briesmīgās smakas dēļ, kas nāk no pirmā stāva dzīvokļa. Iedzīvotāju aizdomas par līķa esamību tajā apstiprinājās, vēsta raidījums "Degpunktā".

Iļģuciemā no dzīvokļa nāca briesmīga smaka: iedzīv...

Ieejot vienā no Vaidelotes ielas daudzdzīvokļu mājas dzīvokļiem, uzreiz jūtama ķermeņa sadalīšanās smaka. Lai atbrīvotos no nepatīkamā aromāta, iedzīvotāji tur plaši atvērtas durvis uz pagrabu un kāpņu telpu. Mājas iedzīvotāji ziņo, ka, iespējams, no dzīvokļa iznests jauna vīrieša līķis.

Viena no mājas iedzīvotājām Ludmila teica: "Atceros, veikalā teica, ka tas ir jauns puisis. Es viņu redzēju, viņš sasveicinājās. Runāja, ka viņš lietojis kādas narkotikas. Varbūt pārdozēšana?" Lai uzzinātu vairāk, raidījums "Degpunktā" uzrunāja augšējos stāvos dzīvojošos kaimiņus, kuri apstiprināja Ludmilas teikto un piebilda, ka mirušais droši vien bijis jaunietis, kurš nesen apmeties pirmajā stāvā. "Es viņu pat nepazinu. Mans tēvs tikai sasveicinājās. Šeit dzīvo tikai vecie iedzīvotāji, bet jaunpienācējus mēs nepazīstam," stāstīja kaimiņi. Viņi arī informēja, ka policisti patiešām ieradušies un runājuši ar mājas iemītniekiem.

Tomēr kaimiņu sākotnējā versija, ka bojāgājušais bijis jauns vīrietis, izrādījusies nepatiesa. Cilvēkus varēja maldināt pirmā stāva dzīvokļa iedzīvotāja bohēmiskais dzīvesveids un izsistais balkona durvju stikls. Pēc valsts policijas sniegtās informācijas, no mājas iznests sadalījies sievietes līķis. Policijas sniegtā informācija norāda, ka pirms nāves sieviete nav tikusi pakļauta vardarbībai, taču nāves cēloņi vēl jānoskaidro.