Automazgātavas apmeklējums beidzas ar saskrāpētu auto
foto: Ekrānuzņēmums no Bez Tabu.
Pēc automazgātavas apmeklējuma šoferis pamana skrāpējumus.
Sabiedrība

Automazgātavas apmeklējums beidzas ar saskrāpētu auto

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/BezTabu

Kādam rīdzniekam automazgātavas apmeklējums beidzies ar saskādētu automašīnu. Viņš iegādājies automazgātavas “Pro Bro” abonementu, kas esot Latvijā pirmā tuneļveida auto ekspresmazgātava, kura sola spēkratu nomazgāt nieka 96 sekundēs.

Automazgātavas apmeklējums beidzas ar saskrāpētu a...

Kā vēsta TV3 raidījums “Bez Tabu”, Raivo pēc tam, kad automazgātuvi bija apmeklējis jau četras reizes, pamanījis skrāpējumus automašīnas virsbūves aizmugurējos stūros. Viņš par radušos situāciju nekavējoties informējis “Pro Pro”, tomēr šobrīd esot sajūta, ka uzņēmums izvairās no atbildības.

"Pro Bro” darbinieks raidījumam skaidro: "Mums ir tā, ja cilvēks atnāk, es šeit ilgi strādāju, esmu profesionālis, pēc situācijas redzu, vai tas ir pie mums. Mums ir lieliska iespēja apskatīt visus procesus. Ja ir kādi bojājumi iekārtai, mēs tos novēršam vai pabrīdinām cilvēkus. Ja lielāki profesionāļi par mani saka, ka tas nav pie mums, tad, visticamāk, tas arī nav pie mums."

“Pro Bro” pārstāve Beatrise norāda: "Klients aizpildīja incidenta anketu, un situācija nekavējoties tika nodota neatkarīgiem ekspertiem izvērtēšanai. Eksperti novērtēja automašīnas bojājumus un konstatēja, ka virsbūves skrāpējumi nevarēja rasties mazgāšanas procesā – bojājumu virziens un raksturs neatbilst tuneļmazgātavās izmantoto lupatiņu kustības un rotācijas virzienam, kā arī neatbilst saskarsmes garums. Klientam tika sniegts pilns detalizēts skaidrojums un ekspertu slēdziens."

"Mūsu uzņēmums mazgā vairāk nekā 3 miljonu automašīnu PRO BRO automazgātavās Latvijā un Lietuvā, tāpēc no pieredzes varam teikt, ka lielākoties bojājumi automazgātavās nerodas, bet vienkārši kļūst redzami – pēc netīras mašīnas mazgāšanas, it īpaši, ja to mazgā reti, var redzēt visu, kas bija paslēpts zem netīrumu slāņa jau iepriekš – dažādi skrāpējumi, iespiedumi, citu auto durvju triecienu atstātās pēdas vai korozijas perēkļi. Incidenta gadījumā vienmēr vēršamies pie neatkarīgiem ekspertiem, kuri pēc videomateriāla, bojājumu veidiem, lupatiņu rotācijas virziena, bojājumu vecuma var noteikt, vai konkrētais bojājums radies automazgātavā. Taču, kā jau minēju iepriekš, bojājumi parasti nerodas, bet kļūst redzami. Ja tomēr tiek konstatēts, ka bojājums noticis automazgātavā, mēs vienmēr uzņemamies atbildību. Mēs patiešām lielu uzmanību pievēršam kvalitātei, pakalpojumu uzlabošanai un klientu apmierinātībai, tāpēc īpaši cenšamies mūsu klientu labā," skaidro automazgātuvē.