0dienas
6stundas
22minūtes
05sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Rīgā vīrietis neskaidros apstākļos nonāk kanalizācijas šahtā; vietējie iedzīvotāji ar interesi vēro glābšanu
foto: Evija Trifanova/LETA
Kanalizācija aka.
112

Rīgā vīrietis neskaidros apstākļos nonāk kanalizācijas šahtā; vietējie iedzīvotāji ar interesi vēro glābšanu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Rīgā, Latgales priekšpilsētā, kāda Latgales iela nama iekšpagalmā noticis līdz galam neskaidrs incidents, kura rezultātā kanalizācijas šahtā nonāis vīrietis, ziņo TV3 raidījums “Degpunktā”.

Rīgā vīrietis neskaidros apstākļos nonāk kanalizāc...

21. jūnijā, ap pulksten 17:30 uz Latgales ielu traucās glābšanas dienestu automašīnas, no kurām glābēji steidzās palīgā vīrietim, kurš bija iekritis kanalizācijas šahtā.  Vietējie iedzīvotāji notikušajā nesaskata ļaunprātību un ir pārliecināti, ka cietušajam neviens nav palīdzējis iekrist kanalizācijas šahtā.

Glābšanas darbus vēroja gandrīz visi apkaimes iedzīvotāji. Glābēji ar instrumentu palīdzību veiksmīgi izvilka vīrieti no kanalizācijas šahtas. Pēc tam cietušais tika nodots mediķiem un nogādāts medicīnas iestādē.

"Atbrauca divas ugunsdzēsēju mašīnas, divi mediķi, policija un izvilka vīrieti no turienes. Kā viņš iekrita, es nezinu," stāsta kāds vietējais iedzīvotājs.

Par notikušo cita versija ir Valsts policijas rīcībā, jo tiek pieļauts, ka pret cietušo varētu būt pastrādāts noziegums, pēc kura vīrietis iegrūsts kanalizācijas šahtā.

Īsā komentārā Valsts policija paziņoja, ka ir uzsākta dienesta izmeklēšana par iespējamu laupīšanu un tiek pārbaudīts, vai pret vīrieti ticis pastrādāts noziegums.