1dienas
21stundas
40minūtes
35sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
VIDEO: iedzīvotājus satrauc stārķis, kas nerūpējas par bērniem un meklē kašķi
foto: Ekrānuzņēmums
Stārķis uzbrūk spēkratam.
Sabiedrība

VIDEO: iedzīvotājus satrauc stārķis, kas nerūpējas par bērniem un meklē kašķi

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Ne tikai cilvēku pasaulē gadās tēvi, kas tā vietā, lai rūpētos par ģimeni, slaistās apkārt. “Facebook” ievērību izpelnījies video ar balto stārķi, kas ligzdu ar bērniem pametis sievas aprūpē un savas dienas vada dīkā un meklējot kašķi.

VIDEO: iedzīvotājus satrauc stārķis, kas nerūpējas...

“Kā tādu ķēmu saukt pie atbildības?!” vaicā Marija Valtere. “Bērnus uztaisīja, bet barot netaisās. Guļ, ēd, daudzās apkārt un meklēt, ar ko izkauties... Stārķene viena pati lasa barību mazajiem. Tēvs ir “atsaldēts.”” Video redzams, ka stārķis staigā ap auto un dur mašīnai ar knābi, visticamāk, saskatot atspulgā sevi un domājot, ka tas ir konkurents.

Citā video pēc tik grūtiem darbiem stārķis atpūšas. Valtere raksta: “Šis tēvainis pucē spalvu tagad. Pirms tam visu dienu dirnēja dārzā, saulītē. Tad plunčājās dīķī, tad žāvēja spārnus, tad sakopās. Un tagad uzlaidās uz staba "patērzēt" ar Aidu (suns). Šodien nebija neviena uzbrukuma logiem, durvīm, mašīnai. Viens secinājums: tas ir infantils tēvainis, kuram nav citas dzīves jēgas, kā tikai uzmeikot bērnus, slaistīties apkārt, meklēt iedomu ienaidnieku un dirst mums uz jumta. P.S. Stārķene vēl arvien viena pati cenšas sabarot savus mazos.”

Tēmas