Veltas kundze no Laucienes nosvinējusi 104. dzimšanas dienu. VIDEO
Talsu novada cienījamākā iedzīvotāja Velta Pelse nule nosvinējusi savu 104. dzimšanas dienu. Jubilāre jutās gana ņipra, lai godam nosvinētu savu dzīves nozīmīgo gadadienu.
Novadu ziņas
2015. gada 6. februāris, 15:37

Veltas kundze no Laucienes nosvinējusi 104. dzimšanas dienu. VIDEO

Jauns.lv

Savas dzīves 104 gadu jubileju atzīmējusi viena no Talsu novada cienījamākajām iedzīvotājām - pansionāta „Lauciene” iemītniece Velta Pelse. Viņa teica, ka savā jubilejā jūtas ļoti labi un bija priecīga par kuplo sveicēju pulku.

Velta Pelse dzimusi Jaunjelgavā, pašā Daugavas krastā. Savu mūžu vadījusi, strādājot par farmaceiti, medicīniskās zināšanas ieliekot arī meitas šūpulī, kas savas darba gaitas aizvadījusi Talsos, kā cienījama ārste. Sirmā jubilāre jutās gana ņipra, lai godam atzīmētu nozīmīgo savas dzīves jubileju.

Jubilāre viesus sagaidīja ar lielu prieku. Dzirdēt kundze gan vairs nespēj, bet rakstīto vēl joprojām lasa bez brillēm. Svētku dienā sirmo māmuļu apciemoja arī meita Zigrīda ar mazdēlu Andreju, savukārt jubilāres stāstos bieži pieminētais mazmazdēls Kevins sūtīja sirsnīgus sveicienus. Jubilāre potītes lūzuma dēļ gan nevarēja staigāt, bet mīļi aicināja visus cienāties ar svētku torti.

Skatieties Talsu televīzijas sagatavoto sižetu par godājamo jubilāri.

Godina Talsu novada iedzīvotāju 104 gadu jubilejā (Talsu televīzija)

Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video