foto: Jauns.lv
FOTO: aiztur vīrieti par Norvēģijas vēstniecības demolēšanu Rīgā
Vīrietis sagaida policijas ierašanos
112
2024. gada 7. maijs, 14:43

FOTO: aiztur vīrieti par Norvēģijas vēstniecības demolēšanu Rīgā

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Rīgā, Kaļķu ielā 15, pie Norvēģijas vēstniecības aizturēts kāds Ukrainas pilsonis par vēstniecības demolēšanu. Šobrīd notiek tālākā lietas izmeklēšana.

Vīrietis 7. maijā ap plkst. 14.00 pēcpusdienā Kaļķu ielā 15 devās uz Norvēģijas vēstniecību ēkas 2. stāvā, lai risinātu jautājumus par saviem bērniem, kas tam it kā esot atņemti bāriņtiesā. Vīrietis esot ieradies Norvēģijā, lai glābtos no kara Ukrainā. 

Kad vīrietis ieradās vēstniecībā un netika uzreiz uzklausīts, viņš dusmās ar kāju izspēra vēstniecības ieejas stikloto daļu un kliedzot tika pavadīts uz izeju, lai sagaidītu policijas ierašanos. 

Kā portālam Jauns.lv norādīja Norvēģijas vēstniecības pārstāvji, vīrietis bija ļoti nepacietīgs, tāpēc arī, iespējams, radās šis incidents. Savukārt, sarunājoties ar vīrieti, tika secināts, ka nepieciešams risinājums saistība ar viņa paša bērniem, kurus vīrietis šobrīd nevar satikt kādu apsvērumu dēļ. Šīs problēmas esot sākušāsjau Norvēģijā. 

Šobrīd īsti nav skaidri lietas apstākļi, kā arī fakts, kāpēc vīrietis atradās Latvijā un kā šī situācija risināsies tālāk. 

Vīrietis demolē Norvēģijas vēstniecību 07.05.24.

gallery icon