foto: rezekneszinas.lv
No darba atbrīvots Rēzeknes novada izpilddirektors Troška un Sociālā dienesta vadītāja Strankale
Jānis Troška.
Novadu ziņas
2024. gada 18. aprīlis, 17:31

No darba atbrīvots Rēzeknes novada izpilddirektors Troška un Sociālā dienesta vadītāja Strankale

Ziņu nodaļa

Jauns.lv / LETA

Rēzeknes novada domnieki šodien no amata atbrīvoja pašvaldības izpilddirektoru Jāni Trošku un Sociālā dienesta vadītāju Silviju Strankali. Uz Sociālā dienesta vadītāja amatu jau izsludināts konkurss.

Pamatdarba atalgojums sociālā dienesta vadītājam 1634 eiro pārbaudes laikā, pēc pārbaudes laika - atbilstoši novērtējumam, teikts darba sludinājumā.

Domnieki pateicās Troškam par darbu un atbrīvoja no amata no 28.jūnija. Troška ir sasniedzis pensijas vecumu, un viņš ir pieņēmis lēmumu doties pensijā, tādēļ iesniedzis iesniegumu par darba tiesisko attiecību pārtraukšanu. Pēc deputātu ierosinājuma sēdē nobalsots arī par Troškas iekļaušanu izpilddirektora amata kandidātu vērtēšanas komisijā.

Savukārt līdzšinējā Sociālā dienesta vadītāja Strankale bija iesniegusi iesniegumu par darba tiesisko attiecību izbeigšanu no 29.aprīļa, un deputāti nobalsoja arī par viņas atbrīvošanu. Tiks izskatīti arī lēmumi par telpu iznomāšanu ģimenes ārstiem, vairāku nekustamo īpašumu nodošanu atsavināšanai, saistošie noteikumi par sociālajām garantijām pedagogiem Rēzeknes novadāc un citi jautājumi.