foto: AFP/Scanpix
Baseinā Rīgā bojā gājis cilvēks - policija ierosinājusi kriminālprocesu
Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka tas ir bijis nelaimes gadījums.
Sabiedrība
2024. gada 5. aprīlis, 13:13

Baseinā Rīgā bojā gājis cilvēks - policija ierosinājusi kriminālprocesu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Saskaņā ar Valsts policijas (VP) informāciju, šonedēļ ""Rimi" Olimpiskā centra" baseinā bojā gājis viens apmeklētājs.

VP Jauns.lv apstiprināja, ka incidents noticis 1. aprīlī, pirmdien. VP arī ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas - noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību.

VP Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Līga Dziļuma informēja, ka par notikušo un izmeklēšanas gaitu kopš pirmdienas vairāk izpaužamas informācijas nav, taču policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka tas ir bijis nelaimes gadījums.

""Rimi" Olimpiskais centrs" ir 2005. gadā atklāts multifunkcionālais komplekss, kas paredzēts valsts un starptautiska mēroga sporta sacensībām un treniņu procesa nodrošinājumam.

Vairāk nekā 24 700 kvadrātmetru lielajā kompleksā ir sešas sporta zāles, trenažieru Spēka zāle un divas Vingruma zāles dažādām fitnesa nodarbībām.

Apmeklētājiem pieejams plašākais un mūsdienīgākais peldbaseinu komplekss Rīgā. Līdztekus Lielajam peldbaseinam (50m) atvērti divi Mazie peldbaseini (10m), kas paredzēti bērnu peldētprasmju attīstībai un dažāda veida ūdens nodarbībām sākot jau no sešu mēnešu vecuma, savukārt mazo peldētāju izklaidei ir pieejama Rotaļupe.